kasanın içini açtım ramleri çıkartıp takacağım sonra bi deneyimBir deneyin. bende hataya bakayım o sırada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi SFC SCANNOW atar mısınız?
Şu makaleyi okuyun bi. buradakini deneyin.Solution to Windows Update error 0xC000009A - solved with fix
Information about Windows Update 0xC000009Awww.800error.com
@DerratiXHocam Rami çıkartjp taktım oyuna girdim crash report verdi yeniden başlattı ve tekrar girdiğimde mavi ekran verdi
cmdye sfc scannow yazdım bu şekilde bi sonuç çıktıSFC SCANNOW deneyin.
Memtest deneyin
PC yine gitti ve cmdye girdim tam yazıcsktkm yine memory managementten Mavi ekran verdi kafayı yemek üzereyim 10. falan oldu herhaldescannowda boşluk yok. /scannow
hocam sorun kesin olarak bellekte CPU temelli ve gpu temelli 2 oyunda gitti ve son olarak masaüstünde dolanırken memory Management hatası verdi ve gitti şimdi ne yapmam lazım?Memtest atın. bu hata yüksek ihtimal bellekten. tam bakalım ondan mıymış diye.
Bellek değişimi isteyin itopyaya gönderip. ama memtest yapın bence. belki almazlar.hocam sorun kesin olarak bellekte CPU temelli ve gpu temelli 2 oyunda gitti ve son olarak masaüstünde dolanırken memory Management hatası verdi ve gitti şimdi ne yapmam lazım?