Neler Yeni

Valorant mouse hakimiyetim tutarlı olmuyor

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
Arkadaşlar 0,35 sens 800dpi ile oynuyorum ve rankım gold. Bazen bu senste rahat oynarken mouse çevirmekte zorlanmaya başlıyorum ve arkama rahat bir şekilde dönemiyorum, önüme adam çıkınca aimim kitleniyor. Sizce bunun sebepleri nelerdir?

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fre
Arkadaşlar 0,35 sens 800dpi ile oynuyorum ve rankım gold. Bazen bu senste rahat oynarken mouse çevirmekte zorlanmaya başlıyorum ve arkama rahat bir şekilde dönemiyorum, önüme adam çıkınca aimim kitleniyor. Sizce bunun sebepleri nelerdir?
Koldan mi oynuyorsun bilekten mi

Shourd

80+ Gold
çok düşük hasasiyetin ve sensin bence koldan oynuyorsun ondan dönemiyorsun ben ful bilekle oynuyorum çok az çeviyorum rahatça dönüyor 3200 dpi 0.4 senste oynuyorum tabi kulanıcıdan kulanıcıya değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

o senste bilek imkansız gibi

efeleow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside mesela arkaya dönerken ya da movement yaparken kol, küçük hareketlerde bilek devreye giriyor. Aslında büyük ve geniş bir mousepad alanım ve masam olsa çok rahat oynarım ama kolumu masaya koyarak oynayamıyorum maalesef.

çok düşük hasasiyetin ve sensin bence koldan oynuyorsun ondan dönemiyorsun ben ful bilekle oynuyorum çok az çeviyorum rahatça dönüyor 3200 dpi 0.4 senste oynuyorum tabi kulanıcıdan kulanıcıya değişir

o senste bilek imkansız gibi
Hocam hızlı değil mi o sens? Muj'un sens'inden de yüksek galiba.

Shourd

80+ Gold
İkiside mesela arkaya dönerken ya da movement yaparken kol, küçük hareketlerde bilek devreye giriyor. Aslında büyük ve geniş bir mousepad alanım ve masam olsa çok rahat oynarım ama kolumu masaya koyarak oynayamıyorum maalesef.

yükstekte uzun zamandır oynuyorum bu senslerde alıştım artık bu sensin altı çok yavaş geliyor

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fre
İkiside mesela arkaya dönerken ya da movement yaparken kol, küçük hareketlerde bilek devreye giriyor.

Bazi prolar cok cok daha dusuk sens kullaniyor. sensin dusuk degil yani.

Koltugunun yuksekligini arttirmayi azaltmayi deneyebilirsin kolunu rahatlatabilir belki.

Top Bottom