2 yıldır silver olan arkadaşım onayladıdereceli oynadığında gelişirsin zaten kendi kendine
Çokdetaylı bişi entry karakterler falan var onları bilmen lzım forumda yapamazsın yt de araştırMerhaba. Valorantta nasıl rank atlarım? Nasıl yüksek elolarda oynarım? Neler yapmam, neler yapmamam gerek? Hangi heroları oynamalıyım? Veya rank atlama herosu diye bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?
4 tane sağlam arkadaşın yoksa ne gelişebilirsin nede takım oyunu kurabilirsin bireysel becerin varsa anca atlarsın rank , kitlesi 13 yaşında olduğu için valorantın iletişimde yok zatenMerhaba. Valorantta nasıl rank atlarım? Nasıl yüksek elolarda oynarım? Neler yapmam, neler yapmamam gerek? Hangi heroları oynamalıyım? Veya rank atlama herosu diye bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?
Hocam yanlışınız var daha dün 14 yaşındaki arkadaşım duosu ile immo oldu tek başına bile rank atlayabilirsin4 tane sağlam arkadaşın yoksa ne gelişebilirsin nede takım oyunu kurabilirsin bireysel becerin varsa anca atlarsın rank , kitlesi 13 yaşında olduğu için valorantın iletişimde yok zaten
"bireysel becerin varsa" okumadınız sanırım hocamHocam yanlışınız var daha dün 14 yaşındaki arkadaşım duosu ile immo oldu tek başına bile rank atlayabilirsin
alakası yok doğru diyor adam ard arda 15 maç aldım entryler ile hep 30 üstü vurdum herzaman mvp oldum artı 21 den başka birley vermedi eksi yiyorum artı 23 veriyor. saçma sistem üstelik smurftumHocam yanlışınız var daha dün 14 yaşındaki arkadaşım duosu ile immo oldu tek başına bile rank atlayabilirsin