Yardım AMD driver ayarları nasıl olmalı

Reaksiyon skoru
76
selamlar yeni amd bir sistem topladım ve driver ayarlarını hızlı kurulumdan kurdum herhangi bir ayar değişikliği yapmadım ekran kartı ayarlarını ve cpu gpu hız fan gibi ayarları nasıl yapmalıyım görselleri aşağıya bırakacağım
1744314336278.png
1744314377347.png

fan hızı 500 600 gibi bir şeylerde geziyordu özel kısmına tıkladıktan sonra 0 görünmeye başladı yukarıda bulunan sıfırlama tuşundan sıfırladım fakat hala böyle görünüyor program çalıştırıp tekrardan kontrol edeceğim 0 mı diye bana bu driver için ayarlar konusunda yardımcı olur musunuz neler yapmam lazım

selamlar yeni amd bir sistem topladım ve driver ayarlarını hızlı kurulumdan kurdum herhangi bir ayar değişikliği yapmadım ekran kartı ayarlarını ve cpu gpu hız fan gibi ayarları nasıl yapmalıyım görselleri aşağıya bırakacağım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fan hızı 500 600 gibi bir şeylerde geziyordu özel kısmına tıkladıktan sonra 0 görünmeye başladı yukarıda bulunan sıfırlama tuşundan sıfırladım fakat hala böyle görünüyor program çalıştırıp tekrardan kontrol edeceğim 0 mı diye bana bu driver için ayarlar konusunda yardımcı olur musunuz neler yapmam lazım
hocam rekabetçi oyunlar oynarken açıkçası gecikme önleme açman yeterli :D
1744314598347.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1744314598347.png
hikayeli oyunlar oynarken image sharpening açabilirsin ve afmf2.1

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hikayeli oyunlar oynarken image sharpening açabilirsin ve afmf2.1
teşekkürler hocam peki bu performans ayarlarını nasıl yapmalıyım herhangi bir hız aşırtma vs gerekli mi işlemcim 7500f ekran kartım rx 7800 xt

Geri