Neler Yeni

Valorant nasıl rank atlanır?

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bertuğ Akdağ
Merhaba. Valorantta nasıl rank atlarım? Nasıl yüksek elolarda oynarım? Neler yapmam, neler yapmamam gerek? Hangi heroları oynamalıyım? Veya rank atlama herosu diye bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
berkay türküm
dereceli oynadığında gelişirsin zaten kendi kendine

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusufcan Koçkaya
ranked oyna , iletişim kur çok bir öneriye gerek yok tecrübe , oyun bilgisi ve iletişimle oluşur bu

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
EmreE
Merhaba. Valorantta nasıl rank atlarım? Nasıl yüksek elolarda oynarım? Neler yapmam, neler yapmamam gerek? Hangi heroları oynamalıyım? Veya rank atlama herosu diye bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?
Çokdetaylı bişi entry karakterler falan var onları bilmen lzım forumda yapamazsın yt de araştır

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
yiğit karaca
4 tane sağlam arkadaşın yoksa ne gelişebilirsin nede takım oyunu kurabilirsin bireysel becerin varsa anca atlarsın rank , kitlesi 13 yaşında olduğu için valorantın iletişimde yok zaten :D

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bertuğ Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 tane sağlam arkadaşın yoksa ne gelişebilirsin nede takım oyunu kurabilirsin bireysel becerin varsa anca atlarsın rank , kitlesi 13 yaşında olduğu için valorantın iletişimde yok zaten :D
Hocam yanlışınız var daha dün 14 yaşındaki arkadaşım duosu ile immo oldu tek başına bile rank atlayabilirsin

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Fettah Özalp
Hocam yanlışınız var daha dün 14 yaşındaki arkadaşım duosu ile immo oldu tek başına bile rank atlayabilirsin
alakası yok doğru diyor adam ard arda 15 maç aldım entryler ile hep 30 üstü vurdum herzaman mvp oldum artı 21 den başka birley vermedi eksi yiyorum artı 23 veriyor. saçma sistem üstelik smurftum

Top Bottom