Neler Yeni

Valorant nasıl rank atlayacağım?

Jaja50

80+ Silver
Her maç ortalama oynuyorum, bazen az vursam bile takımla sürekli konuşuyorum info veriyorum skilllerimi düzgün kullanıyorum ama olmuyor. Takıma sürekli yere bakarak sıkan adamlar geliyor, en azından düzgün kullansanız klavye mouseyi o da yok. Nasıl rank atlayacağım bronzeye takıldım kaldım. İyi oynasam bile maç kazanamıyoruz. Vallaha çıldırıcam artık.

Hermitus

80+ Bronze
Her maç ortalama oynuyorum, bazen az vursam bile takımla sürekli konuşuyorum info veriyorum skilllerimi düzgün kullanıyorum ama olmuyor. Takıma sürekli yere bakarak sıkan adamlar geliyor, en azından düzgün kullansanız klavye mouseyi o da yok. Nasıl rank atlayacağım bronzeye takıldım kaldım. İyi oynasam bile maç kazanamıyoruz. Vallaha çıldırıcam artık.
takım bulsan rahat atlarsın. nick bırak oynayacaklar eklesin.

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Ayrıca takımı sabote edenler var, karşı takıma ben buraya gelecem sen de gel vs atalım diyenler de var,bunlarda bir o kadar kanser ediyor.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
isim ver
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani valo ismini

Hermitus

80+ Bronze
HanÇakır #8084 son zamanlarda omen oynuyorum 15 killi zar zor geçmeye başladım bugün gelirsen raze oynarım haberin olsun
ekliyorum ben de gümüş 2 idim galiba müsait olunca gireriz.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Akıl sağlığını kaybediceksin ve oyunu hayatınla birleştiriceksin

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
nick ver eklerim gireriz ben de golddan silvera düşürdüm hesabımı arkadaşlarla girebilmek için.

Hermitus

80+ Bronze
istek attım iftardan sonra aktif olurum.

Jaja50

80+ Silver
nick ver eklerim gireriz ben de golddan silvera düşürdüm hesabımı arkadaşlarla girebilmek için.
O elolarda çok elo boost var ya. Neyse vereyim yine de HanÇakır#8084
Geçen oyunuma silverler geldi adam hile açmış takımı boostluyordu 46 vurdu

Top Bottom