Valorant nasıl rank atlayacağım?

Jaja50

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,417
Her maç ortalama oynuyorum, bazen az vursam bile takımla sürekli konuşuyorum info veriyorum skilllerimi düzgün kullanıyorum ama olmuyor. Takıma sürekli yere bakarak sıkan adamlar geliyor, en azından düzgün kullansanız klavye mouseyi o da yok. Nasıl rank atlayacağım bronzeye takıldım kaldım. İyi oynasam bile maç kazanamıyoruz. Vallaha çıldırıcam artık.

Her maç ortalama oynuyorum, bazen az vursam bile takımla sürekli konuşuyorum info veriyorum skilllerimi düzgün kullanıyorum ama olmuyor. Takıma sürekli yere bakarak sıkan adamlar geliyor, en azından düzgün kullansanız klavye mouseyi o da yok. Nasıl rank atlayacağım bronzeye takıldım kaldım. İyi oynasam bile maç kazanamıyoruz. Vallaha çıldırıcam artık.
takım bulsan rahat atlarsın. nick bırak oynayacaklar eklesin.

Ayrıca takımı sabote edenler var, karşı takıma ben buraya gelecem sen de gel vs atalım diyenler de var,bunlarda bir o kadar kanser ediyor.

isim ver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani valo ismini

isim ver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani valo ismini
HanÇakır #8084 son zamanlarda omen oynuyorum 15 killi zar zor geçmeye başladım bugün gelirsen raze oynarım haberin olsun

HanÇakır #8084 son zamanlarda omen oynuyorum 15 killi zar zor geçmeye başladım bugün gelirsen raze oynarım haberin olsun
ekliyorum ben de gümüş 2 idim galiba müsait olunca gireriz.

Akıl sağlığını kaybediceksin ve oyunu hayatınla birleştiriceksin

nick ver eklerim gireriz ben de golddan silvera düşürdüm hesabımı arkadaşlarla girebilmek için.

istek attım iftardan sonra aktif olurum.

nick ver eklerim gireriz ben de golddan silvera düşürdüm hesabımı arkadaşlarla girebilmek için.
O elolarda çok elo boost var ya. Neyse vereyim yine de HanÇakır#8084
Geçen oyunuma silverler geldi adam hile açmış takımı boostluyordu 46 vurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,075
Üyeler
192,607
Son üye
yenirocky
Geri