VALORANT Nasıldır?

Ahmetlynn

80+
Reaksiyon skoru
4
Sizce Riot Games'in Çıkaracağı Yeni Oyun Olan Valorant Nasıl Bir Oyun Bilgi Verir Misiniz ?

Ekler

• share.webp
    share.webp
    46.2 KB · Hit: 66
Dostum biraz cs biraz lol karışımı bir oyun fena değil fakat bazı büyüler abartılmış, oyunun csgo gibi bir oyunu tahtından ediceğini zannetmiyorum.

Güzel oyun ve özelikle riot games gibi oyuncusuna değer veren bir şirket yaptıysa güzel olması yüksek ihtimal

fps sevenlerin hoşuna gidicek tarzda bence bir kaç skill eklenmiş oyuna değişik bir hava katmış gibi

Skill mantıgı apex legends gibi önemli ama overwach kadar skill üzerine kurulu değil mekaniksel olarak cs.go ya yakın kafadan tek yiyorsun awp den tek yiyorsun ama hız olarak cs den çok daha hızlı düşük sistem gereksinimleri ve hem klasik hem yenilikçi oyunculara hitap etmesi herşeyden önce başında Riot un olması oyunun iyi bir kitleye ulaşacağının garantisi diyebilirim

grafikleri yumşak, herkes oynayabilir gibi duruyor.

Sizce Riot Games'in Çıkaracağı Yeni Oyun Olan Valorant Nasıl Bir Oyun Bilgi Verir Misiniz ?
Benim hoşuma girmedi. Boşuna harcanmış emek gibi duruyor. Yayıncıların hesaplarına paralar yatsın onlarda bırakır oynamayı

Geri