İşlemci ağırlıklı da olsa ekran kartı büyük bir öneme sahiptir.Sisteminiz nedir? Ayrıca valorant işlemci oyunudur.
R5 3600 işemcim varSisteminiz nedir? Ayrıca valorant işlemci oyunudur.
Evet onu biliyorum fakat eğer işlemcisi çok kötüyse önerimizi ona göre yaparız diye dedim. Ben 1 yıl 10400f ile gt 420 kullandım valorantta.İşlemci ağırlıklı da olsa ekran kartı büyük bir öneme sahiptir.
Arkadaşın sistemi var sadece ekran kartı istiyor.işlemci önerisi açmanız daha doğru gibi geldi. yinede 6000li bütçelerde rx 6600. 3000 civarida 6500xt
bende gt1030 var işlemci olarak ryzen 5 5600x var şuan 300,400 fps alıyorum ama tabii ki işlemcinin çok üst düzey olmasından dolayı biraz fazla alıyorum ekran kartının gücüne göreMerhabalar başlığa yazmışım konuyu sadece valorant oynatacak en ucuz ekran kartını atarmısınız rica etsem
Önerdikleriniz fiyatını hak etmeyen modeller hocam.2.el 1050ti ya da rx5604 gb yeterlidir. 2000'e bulursun. Altına bulabilirsen daha iyi. Daha da ucuz olsun dersen. Gt1030/rx550 ya da gtx 750 ti da işini görür 1500 TL altına ama 4 gb modelleri olsun mümkünse.
Ne yapabilirim bu konuda?Önerdikleriniz fiyatını hak etmeyen modeller hocam.
Daha iyi modeller önerebilirsiniz.Ne yapabilirim bu konuda?
Siz önerin o zaman.Daha iyi modeller önerebilirsiniz.