Elmeryy 80+ Silver Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 2,247 Dahası Reaksiyon skoru 947 İsim Ömer Yılmaz Steam #forEF Elmeryy Discord elmeryy 16 Mart 2023 #1 bir arkadaşım oyun içinde dpi değiştirdiği için ban yiyen bir arkadaşı olduğunu söyledi mouse programını 3.parti yazılım olarak algılıyormuş
bir arkadaşım oyun içinde dpi değiştirdiği için ban yiyen bir arkadaşı olduğunu söyledi mouse programını 3.parti yazılım olarak algılıyormuş
GodlyPain 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,424 16 Mart 2023 #2 Alakası yok, benim mouse'ta geçici dpi yavaşlatma var basılı tuttuğumda yavaşlıyor aim koyarken kullanıyorum kaç senedir
Alakası yok, benim mouse'ta geçici dpi yavaşlatma var basılı tuttuğumda yavaşlıyor aim koyarken kullanıyorum kaç senedir
Elmeryy 80+ Silver Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 2,247 Dahası Reaksiyon skoru 947 İsim Ömer Yılmaz Steam #forEF Elmeryy Discord elmeryy 16 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GodlyPain yazmış: Alakası yok, benim mouse'ta geçici dpi yavaşlatma var basılı tuttuğumda yavaşlıyor aim koyarken kullanıyorum kaç senedir Devamı için tıklayın... bende inanmadım da iki saat kavga ettik çocukla emin olmak istedim
GodlyPain yazmış: Alakası yok, benim mouse'ta geçici dpi yavaşlatma var basılı tuttuğumda yavaşlıyor aim koyarken kullanıyorum kaç senedir Devamı için tıklayın... bende inanmadım da iki saat kavga ettik çocukla emin olmak istedim