Mekanikler değişmiyor ki hala aynı, sesler ve animasyonlar oyunu P2W yapmaz.Oyunda Sesler , Atış mekanikleri , Adamı Vurduktan Sonra Çıkan Animasyonlar Değişiyor onu Napacağız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vuruş Hissiyatının Değişmesi Bana Göre P2W'dirP2W değil. Sonuçta skin alınca silahın atış hızı artmıyor, sekme oranı azalmıyor.
hayır sadece mermi izlerinden dolayı insanlar psikolojik açıdan daha iyi hissdeiyornasıl yani silahın kaplaması varsa daha iyi mi oluyor
Mekanikler değişmiyor ki hala aynı, sesler ve animasyonlar oyunu P2W yapmaz.
Mekanikler değişmiyor ki hala aynı, sesler ve animasyonlar oyunu P2W yapmaz.
Arkadaş p2w in anlamını bilmiyor yada öğrenmek istemiyor o Animasyonlar adamı Vurduktan Sonra çıkıyor adamı vurmak sana kalmış aimin iyiyse vurursunOyunda Sesler , Atış mekanikleri , Adamı Vurduktan Sonra Çıkan Animasyonlar Değişiyor onu Napacağız ?
Yani?
mula oynayın P2W değil !Evet Arkadaşlar Bugün Bir Çete Savaşı Konusuyla Karşınızdayım
Tartışmanın Kaynağı Şurdan Kaynaklanıyor :
Valorantta Silahınız Eğer Skinliyse Vuruş Hissiyatınız artıyor. Bu da Oyunun Oynanış kısmına doğrudan etki ediyor
Örneğin :
Peki Sizce Valorantta Skinler Oynanışa Etki Ediyor Mu ?
Ediyorsa P2W Sayılır Mı ?
Mekanik de değişmiş amaYani?
Frenzy vandala falan mı dönüşüyor sadece görünüş ses ve animasyonlar değişmiş P2W'lik olayı yok hala.
o zaman sadece yagmacı, ejder, vb elit silahlar p2w e giriyor diğerlerinde sadece görünüş ve seslerinde(oda bazılarında) ufak bi değişim var. ama benim fikrim bi kostüm hasar arttırmadıkça, sekme azaltmadıkça vs vs oyunun oynanışına etki etmedikçe p2w DEĞİLDİR.Oyunda Sesler , Atış mekanikleri , Adamı Vurduktan Sonra Çıkan Animasyonlar Değişiyor onu Napacağız ?
p2w'nin Anlamını gayet iyi biliyorumArkadaş p2w in anlamını bilmiyor yada öğrenmek istemiyor o Animasyonlar adamı Vurduktan Sonra çıkıyor adamı vurmak sana kalmış aimin iyiyse vurursun