Valorant P2W Midir ?

Valorant P2W Midir ?

• Evet

Oylar: 12 15.2%
  • Hayır

Oylar: 67 84.8%

• Oy kullanan toplam üye
    79
p2w değildir. Sadece silahın çıkardığı sesler, görüntü, öldürünce çıkan efekt vs. psikolojik olarak vuruş hissiyatını iyiymiş gibi geliyor.

P2W değil. Sonuçta skin alınca silahın atış hızı artmıyor, sekme oranı azalmıyor.
Vuruş Hissiyatının Değişmesi Bana Göre P2W'dir
Sonuçta Bir Sürü Ses, Mekanik, Animasyon Değişiyor
Mesela Cs'de Böyle bir şey yok. Sadece Silahın Skini Değişiyor. Geriye Kalan Her şey aynı kalıyor

Dostum olay tamamen psikolojik :) Vandaldaki sert ses skinlerinde yumuşuyor bu yüzden vurması daha kolaymış gibi geliyor

Oyunda Sesler , Atış mekanikleri , Adamı Vurduktan Sonra Çıkan Animasyonlar Değişiyor onu Napacağız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş p2w in anlamını bilmiyor yada öğrenmek istemiyor o Animasyonlar adamı Vurduktan Sonra çıkıyor adamı vurmak sana kalmış aimin iyiyse vurursun

Evet Arkadaşlar Bugün Bir Çete Savaşı Konusuyla Karşınızdayım
Tartışmanın Kaynağı Şurdan Kaynaklanıyor :
Valorantta Silahınız Eğer Skinliyse Vuruş Hissiyatınız artıyor. Bu da Oyunun Oynanış kısmına doğrudan etki ediyor

Örneğin :

Peki Sizce Valorantta Skinler Oynanışa Etki Ediyor Mu ?
Ediyorsa P2W Sayılır Mı ?
mula oynayın P2W değil !

Yani?
Frenzy vandala falan mı dönüşüyor sadece görünüş ses ve animasyonlar değişmiş P2W'lik olayı yok hala.
Mekanik de değişmiş ama
Vandal'ın mermi atarken çıkan mekaniği gibi

Oyunda Sesler , Atış mekanikleri , Adamı Vurduktan Sonra Çıkan Animasyonlar Değişiyor onu Napacağız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman sadece yagmacı, ejder, vb elit silahlar p2w e giriyor diğerlerinde sadece görünüş ve seslerinde(oda bazılarında) ufak bi değişim var. ama benim fikrim bi kostüm hasar arttırmadıkça, sekme azaltmadıkça vs vs oyunun oynanışına etki etmedikçe p2w DEĞİLDİR.

Arkadaş p2w in anlamını bilmiyor yada öğrenmek istemiyor o Animasyonlar adamı Vurduktan Sonra çıkıyor adamı vurmak sana kalmış aimin iyiyse vurursun
p2w'nin Anlamını gayet iyi biliyorum
Sıkıntı Hissiyatın değişmesi zaten
Cs'de böyle bir şey yok

deleted.

Son düzenleme:
Geri