Yardım Valorant ping ve ısınma problemi.

Reaksiyon skoru
4
Gençler benim pc 9 yıllık ama oyunları doğru düzgün açıyor. Tek bir sıkıntısı var o da Valorant. Valorant da ısınma ve ping sorunu var. Hatta pc ısınıp kapanıyor.
Laptop Sistemim Böyle:
Intel Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz
Ram: 6GB
64 Bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7500M/7600M Series

9 yaşında laptoptan bir şey bekleme ısınması normal bi temizlettir fanı tıkanmıştır belki .

Bu zamanda nasıl temizlettireyim? Dışarı bile çıkamıyorum. Evde nasıl yapabilirim?
bir kaçtane video izle veya ben sana anlatıyım evde termal macun varsa termal macunu da yenile yoksa dokunma sakın şimdi bazı laptoplar var klavyenin ordan açılıyor bazıları altttan ilk once pilini çıkar ve laptopun kapalı oldundan emin ol sonra bütün vidaları sok kapağı çıkar (bu alttan açılan laptoplarda geçerli değilse video izle tam hatırlamıyorum) sonra fanın vidasını sko fanı çıkar youtuba da video izlemiştim fanı yıkaya bilirsiniz sıkıntı olmaz yıka kurumasını bekle termal macun varsa termal macunu alkollu mendille sil olyle çıkacaktır aslında fana yağ falan da koyuyorlarda sende yoktur sonra termal macunu bi küçük bir şey sıkı sonra onu iğce yay ve bunu ekran kartı içinde yap eğer anakart flnda toz olmuşşsa onuda çıkar temizle güzelce ama vidaların nerde oldunu uznutma ve nerye yerleştiriceni falan unutmamak için fotorafını çeke bilirsin sonra nasıl açtıysan o şeklde kapa pili yerelştir ve sıcaklığa bak.

Geri