Neler Yeni

Valorant Pre arıyorum sanırım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Şöyleki adam akıllı kasan (misal ben) aimi sağlam olan ama en önemlisi sayıp sövmeyen (az olunca okey de adamın biri gelir durmadan söver) birileri arıyorum rankım Gold 2 ama platlarla oynuyorum genelde ve sezon başından beri 1 loose var bu sezon sağlam kasıcam :) pre sevmem ben solo q yum ama yine de denemek lazım ondan tanıtımlarınızı bekliyorum.
49 dan itibaren olan kısım çok iyi :D
@TECHNO kızgının sebebi nedir nereden vurdum sizi

Son düzenleme:

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Şöyleki adam akıllı kasan (misal ben) aimi sağlam olan ama en önemlisi sayıp sövmeyen (az olunca okey de adamın biri gelir durmadan söver) birileri arıyorum rankım Gold 2 ama platlarla oynuyorum genelde ve sezon başından beri 1 loose var bu sezon sağlam kasıcam :) pre sevmem ben solo q yum ama yine de denemek lazım ondan tanıtımlarınızı bekliyorum.
Aynen aimin bayağı sağlammış kankam gold 2'sin o yüzden :)

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Rank ım yüksek değil geçen sezon gümüş 1 ondan öncekindede gümüş 3 bitirdim gireriz istersen

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Son 10 yılda gördüğüm en iyi ego.
Screenshot_20201016-234534_Chrome.jpg

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son 10 yılda gördüğüm en iyi ego.
Alıntıyı görüntüle

1 bu kibir değil kendimi tanıtıyorum amacımın cidden kasmak olduğunu kavram yanılgısı yaşıyorsunuz (ego ile kibir aynı şey değildir) tabii sizi suçlayamam en güvendiğiniz kişiler bile size ego= bencil= kibir deyince çok normal ve ayrıca bunun az da olsa mizahi olması ve cidden fark edememiş olmanız ki yine sizi suçlamıyorum ne de olsa mimiksel bir platform değil ve bir çoğunuz saldırıya odaklı varlıklar gibi gelmişsiniz (çok mu ofansif girdim ne). Sonracıma
ego adam deseler seni gösteririm
bu yorumu gördüğümde yarılmıştım zaten gülmekten. sığ bakışlarınızı lütfen bana değil açık denizlere doğrultun ufkunuz açılır belki.
ve evet dostum gold 2 yim çünkü bir eloyu geçmeden diğerine ulaşamıyorsun bilgine
1602921932902.png

ah bu da tablom solo1 performansım 1 loose moralim bozukken kafa dağıtmaya girdiğimde olmuştu ki sonrasında düzelttim :) (ah dedim de sanki böyle kapak çeker gibi oldu yanlış anlar mısınız yine rica etsem?) geri kalan maçların neredeyse alayında kda olarak da 1.'ydim dün attığım son maç olan phoenix mainim değil jett alacaktım taş kağıt maska oynadık ben kazandım ama adam pickledi ve o el solo q değildim önceki elden kalan arkadaşlar performansıma saygı duyduklarını söyleyerek çağırdılar beni ki (önceki elin 2 roundunda 4 vs 1 clutch atmıştım) son raunda olan spike kuruluyken ve odinle olduğum yeri tararlarken attığım bir clutch'tı sanırım davet etmelerinde en etkili olay buydu(?)
ve son olarak sizin aklınızca biçtiğiniz etiketteki "egoist" ben değilim beni
!Yardım Lazım! yazmış:
Spoiler: Fena
diyen şahsiyet ve bu kafada olan diğerleri... Saygılar.
(Üf ne iyi konuşmuşum bea, mission passed ego+)

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
1 bu kibir değil kendimi tanıtıyorum amacımın cidden kasmak olduğunu kavram yanılgısı yaşıyorsunuz (ego ile kibir aynı şey değildir) tabii sizi suçlayamam en güvendiğiniz kişiler bile size ego= bencil= kibir deyince çok normal ve ayrıca bunun az da olsa mizahi olması ve cidden fark edememiş olmanız ki yine sizi suçlamıyorum ne de olsa mimiksel bir platform değil ve bir çoğunuz saldırıya odaklı varlıklar gibi gelmişsiniz (çok mu ofansif girdim ne). Sonracıma

bu yorumu gördüğümde yarılmıştım zaten gülmekten. sığ bakışlarınızı lütfen bana değil açık denizlere doğrultun ufkunuz açılır belki.
ve evet dostum gold 2 yim çünkü bir eloyu geçmeden diğerine ulaşamıyorsun bilgine Alıntıyı görüntüle
ah bu da tablom solo1 performansım 1 loose moralim bozukken kafa dağıtmaya girdiğimde olmuştu ki sonrasında düzelttim :) (ah dedim de sanki böyle kapak çeker gibi oldu yanlış anlar mısınız yine rica etsem?) geri kalan maçların neredeyse alayında kda olarak da 1.'ydim dün attığım son maç olan phoenix mainim değil jett alacaktım taş kağıt maska oynadık ben kazandım ama adam pickledi ve o el solo q değildim önceki elden kalan arkadaşlar performansıma saygı duyduklarını söyleyerek çağırdılar beni ki (önceki elin 2 roundunda 4 vs 1 clutch atmıştım) son raunda olan spike kuruluyken ve odinle olduğum yeri tararlarken attığım bir clutch'tı sanırım davet etmelerinde en etkili olay buydu(?)
ve son olarak sizin aklınızca biçtiğiniz etiketteki "egoist" ben değilim beni

diyen şahsiyet ve bu kafada olan diğerleri... Saygılar.
(Üf ne iyi konuşmuşum bea, mission passed ego+)
Rank'ın Silver ve Gold olduğu için olabilir mi acaba? İmmortal'da oynatalım istersen bi'...

BurhanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burhan Türkcephe
bizim discorda gel bulursun elmas gold immortal var. zaten discorduda pre arayanlar için açtık

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Rank'ın Silver ve Gold olduğu için olabilir mi acaba? İmmortal'da oynatalım istersen bi'...
inatla beynimi kullanmayacağım diyen bir kişisin ben gold 2 yim platları yeniyorum diyorum sen "eheh gel eheh immortal eheh" diyorsun arayışım immortal olsaydı ve rankım o ölçüde olsaydı emin ol onu yazardım. He tabii sana göre immortal dışında lig de yoktur demi bir de eheh şey radyant eheheehh o vardı aynen. @Kesteko

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
inatla beynimi kullanmayacağım diyen bir kişisin ben gold 2 yim platları yeniyorum diyorum sen "eheh gel eheh immortal eheh" diyorsun arayışım immortal olsaydı ve rankım o ölçüde olsaydı emin ol onu yazardım.
Bunları bana söyleyen sen misin ya? Gold 2 olup Plat'ları yeniyor olman bir şey değiştirmiyor, iyi bir oyuncu olduğun anlamına gelmiyor.
Ağzını topla istersen.

robin

80+ Silver
silver 3 bitirdim sezonu geçen sezon 200 galibiyetim var.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom