Neler Yeni

Valorant psikolojimi bozdu

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Zaten hiç bi işim yolumda gitmiyo kafa dağıtmak için valo giriyorum trol geliyo birine laf ediyon hemen alınıp oyunu satıyo mvp atıyom - yiyom taşıyom - yiyom bi ara sinirden klavye yamulttum 144 hz monitör kırdım ayrıca şu facebook dayıları beni aşırı sinir ediyo onların yüzüne mouse kırdım oyuna girmeyeyim diyorum başka oyunlarda var cs ranked açık olmadan sarmıyo 400 tll xdd onun dışında pek güzel bi fps oyunu yok hep valoya geliyom. hee şöyle diyenlerde olabilir dışarı çık hava al diye herkes tipimle dalga geçiyo arkadaşım yok o yüzden evde kalmak en iyisi(Yaş 17 )
Toxic olmayan kişiler denk gelirse öyle oyunlardan çevre yapabilirsin,büyük deprem sırasında öyle arkadaşım vardı 2 ay sürekli beraber oyun oynadık bayadır görüşmüyoruz.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
cs valoya göre cennet haci ordada kanser ucubeler var ama valodakiler kadar degildir 400 tl ye gayet değer seçkin parasını çıkartması bir yana sarıyor seçkinde oynamak

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Zaten hiç bi işim yolumda gitmiyo kafa dağıtmak için valo giriyorum trol geliyo birine laf ediyon hemen alınıp oyunu satıyo mvp atıyom - yiyom taşıyom - yiyom bi ara sinirden klavye yamulttum 144 hz monitör kırdım ayrıca şu facebook dayıları beni aşırı sinir ediyo onların yüzüne mouse kırdım oyuna girmeyeyim diyorum başka oyunlarda var cs ranked açık olmadan sarmıyo 400 tll xdd onun dışında pek güzel bi fps oyunu yok hep valoya geliyom. hee şöyle diyenlerde olabilir dışarı çık hava al diye herkes tipimle dalga geçiyo arkadaşım yok o yüzden evde kalmak en iyisi(Yaş 17 )
steam pubg oyna kitlesi en iyi oyun denilebilir

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Doğukan

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Çık dışarıya biraz gez. Temiz hava al. Martıları izle. Kedileri sev. Göreceksin sana iyi gelecek.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

xxKiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
MERTCAN ÇETİNTÜRK
önceden 7 24 lol atardim cs girerdum hatta cs de 2500 saat var ama hikayeli oyunlara sarınva şaka yapmıyorum hayatım düzeldi artık oyun bitince 1 hafta dibleniyorum yenisine basliyorum derslere odaklaniyorum dişarı cikioyrum vala online oyunlar zarar bünyeye cs ile lole de 1 yıldır girmiyorum

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih
Valorant sil, bir şeyler üret.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Dünyanın en iyi oyunu olan Hunt: Showdown isimli oyunu deneyebilirsin, bağımlılık yapar. Sürekli indirime giriyor ama bence kaçırmadan hazır indirimde iken al şimdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Gerçekten online fps oyunları artık bozdu valorant ayrı bi velet topluluk var CS de de Ruslar var en iyi story modlu oyunlar bence .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dünyanın en iyi oyunu olan Hunt: Showdown isimli oyunu deneyebilirsin, bağımlılık yapar. Sürekli indirime giriyor ama bence kaçırmadan hazır indirimde iken al şimdi.
Hocam bende var nasıl iyi mi birkez oynamadım .

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
irfan
Yemin ederim bende kanser oldum hele yaz tatilleri ve hafta sonu tüm çocuklar okulu bırakıp buraya giriyor sonra cs geçtim baktım orda da aynı durum gerçi cs valoya göre daha iyi ama Türkiye’de ekip yoksa fps oyunları tek oynamak çok zor o yüzden cs de bırakıyorum bu aralar The finals oynuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,185
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom