Neler Yeni

Valorant random hesap alacağım bu site güvenilir mi kullanan var mı?

Zagorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orçun Kaplan
Son düzenleme:

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba forumda gezdim fakat konular hep eski tarihti bu yüzden yeni konu açtım acaba bana hesappazariniz com sitesini önerebilir misiniz bir çok valorant random hesap satan site garanti vermiyor bu yüzden bu siteyi bu bu site 15 gün garanti verdiğini vaat ediyor. alacağım ürün bu https://hesappazariniz.com/10-300-skin-garanti-turkiye-sunucu-valorant-random-hesap
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteden alışveriş yapmış kişiler yazarsa mutlu olurum
Random hesap almayın, aldırtmayın.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Merhaba forumda gezdim fakat konular hep eski tarihti bu yüzden yeni konu açtım acaba bana hesappazariniz com sitesini önerebilir misiniz bir çok valorant random hesap satan site garanti vermiyor bu yüzden bu siteyi bu bu site 15 gün garanti verdiğini vaat ediyor. alacağım ürün bu https://hesappazariniz.com/10-300-skin-garanti-turkiye-sunucu-valorant-random-hesap

random hesap alıpta gerçektende doğru geleni dolandırılmayanını görmedim almayın derim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Zagorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orçun Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar aldım bugün aldım şuan her hangi bir sorun yok 15 günde garanti veriyorlarmış

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
1655990822033.png

:D Random hesapların %99.9'u çalıntı hesaplardır. Haberiniz olsun.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Merhaba forumda gezdim fakat konular hep eski tarihti bu yüzden yeni konu açtım acaba bana hesappazariniz com sitesini önerebilir misiniz bir çok valorant random hesap satan site garanti vermiyor bu yüzden bu siteyi bu bu site 15 gün garanti verdiğini vaat ediyor. alacağım ürün bu https://hesappazariniz.com/20-300-skin-garanti-turkiye-sunucu-valorant-random-hesap-satin-al

random hesap almak pişmanlıkdır ama e posta garantili değilse 😅 ben 2 tane e posta garantili aldım birinde delipop vandal diğerinde yağmacı vandal lı hesap çıktı baya iyidi

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Hocam ben onun ticaretini yapıyorum. Gelen hesapların çoğu farklı kişilere takrar satılıyor. Güvensiz 1 hafta içinde gider elinizden zaten.

KlausM

80+ Silver
Random hesaplar open bullet adlı korsan yazılım ile çalınıyor arkadaşlar almayın.

Sizlere skinli hesapları kim ucuza vericek 10 tane skin olan hesabı nasıl 30 tl ye alıcaksınız?
bu işte bir terslik yok mu?

ve forum da random hesap satışı yasaklanmalı skinli çar veriyor adam 10 tl ye kim bu zamanda skinli hesap veriyor zararına?

systec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin İnaç
keyfi denemek için almıştım 13 lira olanlardan gerçekten ne çıkacağını merak ettiğim için 1-2 hafta içinde gitti hesaplar bet sitesinde para kaybetmek gibi düşünebilirsiniz aynı mantık

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
alma aldırma o hesapların hepsi çalıntı sıkıntı olucak hesap senin olmayacak 1 2 kere oynamalık girebilirsin sadece

Top Bottom