Neler Yeni

Öneri Valorant Semavi Yelpaze Vs Yağmacı Bıçak

Valorant Semavi Yelpaze Vs Yağmacı Bıçak

• Semavi Yelpaze

Oylar: 8 34.8%
  • Yağmacı Bıçak

Oylar: 15 65.2%

• Oy kullanan toplam üye
    23

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,809
Hesabımda yeterince VP var ve ikisi de çok hoşuma giden bıçaklar bir türlü karar veremedim hangisini almam konusunda sizce hangisini almalıyım?

Yelpaze iğrenç.

Yağmacı bıçak çok seksi dursa da Yelpaze göze daha bir hoş geliyor. Normal bir bıçaktan çok farklı daha çok dikkat çekiyor.

Ayrıca yağmacının o ateş etme, çıkarma sesleri bir süre sonra mide bulandırmaya başlıyor. (arkadaşımda var ordan biliyorum)

Fakat yeterli VP varsa Delipop hançer almanı tavsiye ederim. Cidden bence oyunun en iyi bıçağı delipop hançerdir.

Yağmacı bıçak çok seksi dursa da Yelpaze göze daha bir hoş geliyor. Normal bir bıçaktan çok farklı daha çok dikkat çekiyor.

Ayrıca yağmacının o ateş etme, çıkarma sesleri bir süre sonra mide bulandırmaya başlıyor. (arkadaşımda var ordan biliyorum)

Fakat yeterli VP varsa Delipop hançer almanı tavsiye ederim. Cidden bence oyunun en iyi bıçağı delipop hançerdir.
VP var yeterli fakat arkadaşım çok severek kullanıyor ama benim bir türlü hoşuma gitmiyor hatta belki kullanırsam hoşuma gider diye hesabına girip denedim fakat bir türlü sevemedim o yüzden onu ilk eledim

VP var yeterli fakat arkadaşım çok severek kullanıyor ama benim bir türlü hoşuma gitmiyor hatta belki kullanırsam hoşuma gider diye hesabına girip denedim fakat bir türlü sevemedim o yüzden onu ilk eledim
yağmacı da çıkarış animasyonu olarak delipopa benziyor çok hoş fakat dediğim gibi o çıkarma sesi falan bir süre sonra mide bulandırmaya başlıyor. Sırf bu yüzden arkadaş vandalı değiştirdi geçen gün :D

Yelpaze için best diyemem ama çok hoş bi bıçak dışardan da oldukça dikkat çeken bi bıçak kendisi. aim_dll bi ara çok kullanıyordu yayınlarda. Adam vurduktan sonra yelpazeyi çıkarıp yellemek çok hoş :D

Yağmacı bıçak derim fakat fatih kılıç, asil karambit ve delipop balta da güzel bence
Kılıç tarzı bir şey aramıyorum çünkü bu sezonun battle passinde balta geldi , asil karambiti almama sebebimde altın afet hançerim olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,225
Üyeler
173,334
Son üye
Marulty
Geri