BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,809
Hesabımda yeterince VP var ve ikisi de çok hoşuma giden bıçaklar bir türlü karar veremedim hangisini almam konusunda sizce hangisini almalıyım?
Yağmacı bıçak cidden çok klas duruyor.Hesabımda yeterince VP var ve ikisi de çok hoşuma giden bıçaklar bir türlü karar veremedim hangisini almam konusunda sizce hangisini almalıyım?
O kadar da değilYelpaze iğrenç.
VP var yeterli fakat arkadaşım çok severek kullanıyor ama benim bir türlü hoşuma gitmiyor hatta belki kullanırsam hoşuma gider diye hesabına girip denedim fakat bir türlü sevemedim o yüzden onu ilk eledimYağmacı bıçak çok seksi dursa da Yelpaze göze daha bir hoş geliyor. Normal bir bıçaktan çok farklı daha çok dikkat çekiyor.
Ayrıca yağmacının o ateş etme, çıkarma sesleri bir süre sonra mide bulandırmaya başlıyor. (arkadaşımda var ordan biliyorum)
Fakat yeterli VP varsa Delipop hançer almanı tavsiye ederim. Cidden bence oyunun en iyi bıçağı delipop hançerdir.
yağmacı da çıkarış animasyonu olarak delipopa benziyor çok hoş fakat dediğim gibi o çıkarma sesi falan bir süre sonra mide bulandırmaya başlıyor. Sırf bu yüzden arkadaş vandalı değiştirdi geçen günVP var yeterli fakat arkadaşım çok severek kullanıyor ama benim bir türlü hoşuma gitmiyor hatta belki kullanırsam hoşuma gider diye hesabına girip denedim fakat bir türlü sevemedim o yüzden onu ilk eledim
bence net yağmacıHesabımda yeterince VP var ve ikisi de çok hoşuma giden bıçaklar bir türlü karar veremedim hangisini almam konusunda sizce hangisini almalıyım?
Kılıç tarzı bir şey aramıyorum çünkü bu sezonun battle passinde balta geldi , asil karambiti almama sebebimde altın afet hançerim olmasıYağmacı bıçak derim fakat fatih kılıç, asil karambit ve delipop balta da güzel bence