videosu burada arkadaşlar. RGX kelebek var ama yine de almayı düşünüyorum sizce alınır mı başka öneriniz var mı?
Oyuna para yatırma.videosu burada arkadaşlar. RGX kelebek var ama yine de almayı düşünüyorum sizce alınır mı başka öneriniz var mı?
Bak işte konu ile alakasız yorum yapan biri daha . Sanane kardeşim insanların zevkinden .Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyuna para yatırma.
Sendeki bıça kbundan kat kat güzel bencevideosu burada arkadaşlar. RGX kelebek var ama yine de almayı düşünüyorum sizce alınır mı başka öneriniz var mı?
Evet champions bıçağı da güzel olacaktır ama karambit şeklinde mi gelir acaba onu kestiremiyorumGüzel bıçak ama yakında championship seti gelecek . Bende onu bekliyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak işte konu ile alakasız yorum yapan biri daha . Sanane kardeşim insanların zevkinden .
Çoğu kişi öyle söyledi ama farklı bir bıçağı da deneyimlemek kullanmak istiyorum hocamSendeki bıça kbundan kat kat güzel bence
Senin iyiliğin için demiştim aslında ilerde pişman olacaksın çünkü .Güzel bıçak ama yakında championship seti gelecek . Bende onu bekliyorum .
Bak işte konu ile alakasız yorum yapan biri daha . Sanane kardeşim insanların zevkinden .
Bu işler böyle hocam değer gidince anlaşılır.Bunuda alsanız 2 gün sonra gözünüz düz stok valo bıçağında kalırEvet champions bıçağı da güzel olacaktır ama karambit şeklinde mi gelir acaba onu kestiremiyorum
Çoğu kişi öyle söyledi ama farklı bir bıçağı da deneyimlemek kullanmak istiyorum hocam
Hayat bu pişman olmak normal . Ama kendi kararınla pişman olmak insanın bakış açısını değiştirir.Senin iyiliğin için demiştim aslında ilerde pişman olacaksın çünkü .
ne kadar yakında hocam bilgin var mı acaba?Güzel bıçak ama yakında championship seti gelecek . Bende onu bekliyorum .
Ağustos ta gelmişti geçen yıl.ne kadar yakında hocam bilgin var mı acaba?