valorant son günceleme sonrası fps problemi

Yusufka

80+
Reaksiyon skoru
49
böylebir problem yaşıyorum 30 fps üzerine çıkmıyor oyunu silip yeniden yüklüyorum aynı şey benimle aynı durumu yaşıyan varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böylebir problem yaşıyorum 30 fps üzerine çıkmıyor oyunu silip yeniden yüklüyorum aynı şey benimle aynı durumu yaşıyan varmı?
rx6600 R5 5600 kullanıyorum

Bende normal hatta daha yüksek fps bile alıyorum , diğer oyunlarda denedinizmi fps sorunu varmı yoksa sadece valorant mı?

sadece valorant buda videosu
Sistemin ne? Ve güncellemeden önce kaç fps alıyordun? Eğer nvidia ekran kartı kullanıyorsan ge force experience üzerinden sürücüleri güncelle.

Sistemin ne? Ve güncellemeden önce kaç fps alıyordun? Eğer nvidia ekran kartı kullanıyorsan ge force experience üzerinden sürücüleri güncelle.
rx 6600 R5 5600 gigabyte a520mkv2 xpg 2x16gb 512 ssd güncelemden önce 200-400 arası alıyordum

rx 6600 R5 5600 gigabyte a520mkv2 xpg 2x16gb 512 ssd güncelemden önce 200-400 arası alıyordum
Tahmin ettiğim gibi amd ekran kartı.. Driverlar ile alakalı çok yüksek ihtimalle , aynı problemi rx 5500xt ekran kartı olan bir arkadaşım yaşıyordu eğer yeni güncellemeyi indirdiysen ddu ile driveri kaldır bir öncekini veya ondanda öncekini yükle dostum

Tahmin ettiğim gibi amd ekran kartı.. Driverlar ile alakalı çok yüksek ihtimalle , aynı problemi rx 5500xt ekran kartı olan bir arkadaşım yaşıyordu eğer yeni güncellemeyi indirsen ddu ile driveri kaldır bir öncekini veya ondanda öncekini yükle dostum
tamam teşekürler

Geri