Neler Yeni

Valorant Sürekli Aynı Harita Gelmesi Hk.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Selamlar, sürekli nedense aynı haritalar arasında bir döngüdeyim. Sürekli Breeze, İcebox, Bind nadiren de Ascent geliyor. Uzun zamandır Split'de oynamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Sürekli aynı haritalarda oynamaktan sıkıldım. Breeze gelmeden önce her harita belli zamanlarda geliyordu. Bir oynadığım haritayı ikinciye oynamıyordum. Şimdi ise üst üste 3 el icebox, 2 el breeze geliyor. Sebebi ne olabilir?
@alpolojix / Leroxy

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Tamamen şans meselesi bazı maplerin şansı daha yüksek ilerde düzeliyor şans meselesi merak etme

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Tam tersi:D split bana çok geliyor ama en sevdiğim map olan haven çok az geliyor:/

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı. Split çok az geliyor.
Evet, split'te oynamayı özledim resmen. Ne bileyim önceden split'te çıkardım yükseğe, raze ile satchel+ult yapardım. Şimdi yapamıyorum. Breeze'de KJ, Haven'da Sage, icebox'da genelde sova alıyorum. Artık sıkıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen şans meselesi bazı maplerin şansı daha yüksek ilerde düzeliyor şans meselesi merak etme
Aynı mapleri oynamaktan sıkıldım işte. Sanırım döngü ile alakalı bir durum. Riot'a bildirilmesi lazım.

Abdullah1

80+ Bronze
Breeze deme ya leş gibi map o mapın tasarımcısını si

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Selamlar, sürekli nedense aynı haritalar arasında bir döngüdeyim. Sürekli Breeze, İcebox, Bind nadiren de Ascent geliyor. Uzun zamandır Split'de oynamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Sürekli aynı haritalarda oynamaktan sıkıldım. Breeze gelmeden önce her harita belli zamanlarda geliyordu. Bir oynadığım haritayı ikinciye oynamıyordum. Şimdi ise üst üste 3 el icebox, 2 el breeze geliyor. Sebebi ne olabilir?
@alpolojix / Leroxy
boş
@alpolojix / Leroxy
hocam herkese aynı kombinasyon gelmiyor bana bir gün heaven fazla geliyor bir gün breeze geliyor yani değişiyor bu kombinasyon

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Breeze deme ya leş gibi map o mapın tasarımcısını si
Artık oynaya oynaya alıştım diyebilirim. KJ ile B side'ı tek başıma tutabiliyorum neredeyse.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam herkese aynı kombinasyon gelmiyor bana bir gün heaven fazla geliyor bir gün breeze geliyor yani değişiyor bu kombinasyon
Bilmiyorum işte, ama rekabetçi girdiğimde doğru dürüst oynayamadığım harita gelince hem moralim düşüyor, hem de kademe puanım, bu sayede de rankım düşmüş oluyor. Şurada bronz 2'yim zaten. :D

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
Bilmiyorum işte, ama rekabetçi girdiğimde doğru dürüst oynayamadığım harita gelince hem moralim düşüyor, hem de kademe puanım, bu sayede de rankım düşmüş oluyor. Şurada bronz 2'yim zaten. :D
hocam ismini ver birlikte girelim ben plat 1 dim işte şu harita şeyleri yuzunden gold 2 ye doğru dususteyım :D

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam ismini ver birlikte girelim ben plat 1 dim işte şu harita şeyleri yuzunden gold 2 ye doğru dususteyım :D
Hıyar Turşusu #hıyar
Yakında değiştireceğim ismimi. :D Umarım bir gün gireriz hocam.

MkaanAtak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kaan Atak
İlgilendiği Kategoriler
Bandlerle alakalı her şeyi sorabilirsiniz.
İcebox ile brezee gelmesi çok kötü, yeni mapler eski maplerle yarışamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,805
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom