Valorant tutarsız performans

Memoli12345

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
Arkadaşlar valorantta duvara bakınca 600 650 fps alıyorum en yüksek 1080p de mouse ı oynattığım gibi 450 350 arası bir fps ye düşüyor sebebi ne olabilir?

Ekran kartı:Rx 6750 xt

Acaba güç kaynağında olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağında dalgalanma olabilirmi diye sandımda
Hayır alakası yok bir yerde sadece duvara bakıyorsunuz başka yerde etrafa dönüyorsunuz daha fazla ayrıntı var yani sistemlik bir sorun değil

Arkadaşlar valorantta duvara bakınca 600 650 fps alıyorum en yüksek 1080p de mouse ı oynattığım gibi 450 350 arası bir fps ye düşüyor sebebi ne olabilir?

Normal zaten böyle oyunlarda fps dalgalanmaları
Acaba güç kaynağında olabilir mi?

Güç kaynağında dalgalanma olabilirmi diye sandımda
Dostum sorun yok normal kafanda kuruyorsun şuan sadece.

normal bir şey havaya bakınca da yüksek olur normal oyundayken düşer çünkü görsel detaylar ne kadar artıyorsa fps o kadar düşer mesela oyunda bir sisin içine girersen de biraz daha düşer yüksek ihtimalle budur bir sorun oldugunu sanmıyorum

normal bir şey havaya bakınca da yüksek olur normal oyundayken düşer çünkü görsel detaylar ne kadar artıyorsa fps o kadar düşer mesela oyunda bir sisin içine girersen de biraz daha düşer yüksek ihtimalle budur bir sorun oldugunu sanmıyorum
5 e 5 ken 300 450 arası 3 e 3 yada 3 1 kaldığımızda 600 ü zorluyor. 1080p de ufak bir darboğaz yapıyor olabilir.

Dostum ama bu bahsettiğin olay sorun bile değil.
Hocam inş sizinde iyi bir pc niz oldugunda konu açarsanız o zman görüşürüz sizle

Son düzenleme:
5 e 5 ken 300 450 arası 3 e 3 yada 3 1 kaldığımızda 600 ü zorluyor. 1080p de ufak bir darboğaz yapıyor olabilir.

Hocam inş sizinde iyi bir pc niz oldugunda konu açarsanız o zman görüşürüz sizle
Benimki zaten iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,670
Üyeler
190,252
Son üye
papugomez
Geri