Valorant, Unreal Engine 5.3'e Geçiş Yaptı! Oyun Motorunda Büyük Güncelleme 🔥

Bugün, Valorant için uzun zamandır beklenen büyük güncelleme geldi! Oyun motorumuz artık Unreal Engine 4.27'den, Unreal Engine 5.3 sürümüne yükseltildi. Bu geçiş, oyunun görsel kalitesinde ve performansında önemli iyileştirmeler sağlayacak.

Unreal Engine 5.3 ile birlikte, daha akıcı bir oyun deneyimi, geliştirilmiş görseller ve optimizasyonlar bizleri bekliyor. Riot Games, bu büyük güncellemenin oyunun stabilitesini artıracağını ve düşük sistemlerde bile daha iyi performans sunacağını vurguluyor.

Bu geçişin, Valorant'ta daha dinamik ışıklandırma, daha gerçekçi grafikler ve daha hızlı tepki süreleri gibi birçok fayda getirmesi bekleniyor. Eğer bugünden itibaren oyuna giriş yaptıysanız, bazı farkları hemen hissedebilirsiniz.

Hazır olun, Valorant’ın yeni motoru ile daha sürükleyici bir deneyime adım atıyoruz!

Alıntıyı görüntüle
Kral şahsi düşüncem Valorant Unreal Engine i bi taraflarına da soksa maalesef adam olamayacak oyunlardan biri FPS piyasasındaki kitlesi yüzünden :D Ama bi dönüş yapılır tabii ki oyun motoru güncellendiyse belki bir şeyler değişmiştir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kral şahsi düşüncem Valorant Unreal Engine i bi taraflarına da soksa maalesef adam olamayacak oyunlardan biri FPS piyasasındaki kitlesi yüzünden :D Ama bi dönüş yapılır tabii ki oyun motoru güncellendiyse belki bir şeyler değişmiştir
eskisindende kötü hocam çok drop var

internette karşılaştırma videolarına baktımda öyle bi fark gözükmüyo hatta eskisi biraz daha iy igibi

görsel olarak hiçbir değişiklik olmayacağını zaten söylediler.

benim fpsimde gözle fark edilmeyecek bi düşüş var, takılmalar ve droplar biraz artmış

i5 4570
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bencede zaten oyun gereksiz insanlarla dolu düzgün çalışsa bile insanlar yine soğutur :D
Hocam bir zamanlar o oyunun köpeğiydim adeta. Gittim kendime ekipman vs. çektim şu tam kapanma yıllarında. Köpekler gibi oynadım. Immortal 3 görebildim max ama çoğu maçımda soloydum duom yoktu o yüzden bir yerden sonra tıkandım hep yerimde sektim. Sonradan iş güç sahibi olduk vs. oyunu bırakmak zorunda kaldım şimdi aralarda giriyordum ama geçen gün ragequit + oyun sil etkinliği geldi :D Oyun motoru zaten kalitesiz bir oyundu bence şimdi daha da bozdularsa hiç gerek yok dediğin gibi. Teşekkür ederim info için :)

Hocam bir zamanlar o oyunun köpeğiydim adeta. Gittim kendime ekipman vs. çektim şu tam kapanma yıllarında. Köpekler gibi oynadım. Immortal 3 görebildim max ama çoğu maçımda soloydum duom yoktu o yüzden bir yerden sonra tıkandım hep yerimde sektim. Sonradan iş güç sahibi olduk vs. oyunu bırakmak zorunda kaldım şimdi aralarda giriyordum ama geçen gün ragequit + oyun sil etkinliği geldi :D Oyun motoru zaten kalitesiz bir oyundu bence şimdi daha da bozdularsa hiç gerek yok dediğin gibi. Teşekkür ederim info için :)
bende öyleydim hocam zamanının 600 tl sini attım ama hesap yine iyi doluydu çok güzel skinler ve 3 batllepass vardı ama bilin bakalım noldu oyun kasmasın diye arkada herşeyi kapatıyordum sadece 7.1 için gamepower kulaklığım vardı onun yazılımını bide amd yazılımını açık bırakıyodum arkada ona rağmen hileden kalıcı ban yedim açmamayada ant içmişler gibi biletlerime sadece bot atıyolar 1 tane kanlı canlı adam bile bakmadı destek yerinde eleman eksiği varsa işçi arasınlar bot atmak yerine

bende öyleydim hocam zamanının 600 tl sini attım ama hesap yine iyi doluydu çok güzel skinler ve 3 batllepass vardı ama bilin bakalım noldu oyun kasmasın diye arkada herşeyi kapatıyordum sadece 7.1 için gamepower kulaklığım vardı onun yazılımını bide amd yazılımını açık bırakıyodum arkada ona rağmen hileden kalıcı ban yedim açmamayada ant içmişler gibi biletlerime sadece bot atıyolar 1 tane kanlı canlı adam bile bakmadı destek yerinde eleman eksiği varsa işçi arasınlar bot atmak yerine
Hımm bak bunları bilmiyordum ben. Bi aralar sürekli paket loss problemleri yaşamaya başladım riot gamese bir sürü ticket vs. attım dediğin gibi bot cevap verdi hep. Pingplotter diye bi test yazılımıyla baktırdı bana ve hiçbir sorun görünmüyordu bu sebeple internet servis sağlayıcınızla görüşün falan dediler. Turkcell Superonline fiber internet vardı defalarca görüştüm onlar da bir sorun bulamadı oyunun güncellemeleriyle alakalı veya windows ile alakalı bir problem olabilir vs. dediler. Bir dünya uğraştım ama yok çözüm bulamadım ben de 1-2 hafta girmedim oyuna. Sonrasında kendiliğinden düzelmişti cidden anlam veremediğim problemleri var oyunun ve destek ekibinin.

Hımm bak bunları bilmiyordum ben. Bi aralar sürekli paket loss problemleri yaşamaya başladım riot gamese bir sürü ticket vs. attım dediğin gibi bot cevap verdi hep. Pingplotter diye bi test yazılımıyla baktırdı bana ve hiçbir sorun görünmüyordu bu sebeple internet servis sağlayıcınızla görüşün falan dediler. Turkcell Superonline fiber internet vardı defalarca görüştüm onlar da bir sorun bulamadı oyunun güncellemeleriyle alakalı veya windows ile alakalı bir problem olabilir vs. dediler. Bir dünya uğraştım ama yok çözüm bulamadım ben de 1-2 hafta girmedim oyuna. Sonrasında kendiliğinden düzelmişti cidden anlam veremediğim problemleri var oyunun ve destek ekibinin.
5 yıllık hesapları bile banlıyolar hocam bu sorunu hala çözemediler millet her yerde haksız ban yediğini bağıra bağıra anlatıyor ama hiç umurlarında bile değil destekleri gerçekten rezalet lol valo oynayacağıma roblox oynarım daha iyi

Korktuğum başıma geldi

Görsel olarak fark çok az. Güzel FPS artışı olmuş. Ölüm kalımda en yüksek ayarlar 1080P'de R5 5600 ile 350-550 arası FPS veriyor genellikle ortalama 380-430 diyebilirim 400 FPS'lerde kalabiliyor aksiyon yoğun olunca 380 e kadar düşüyor 350 altını görmedim bu da çok iyi bir artış demek. 10400F ile 240-350 arası gibi bir FPS aldım bazen 450'lere çıktığı oldu ortalama da 280-300 fps lerde kalabildi ki bu işlemci için de çok iyi 12400F'de ortalama da 320 FPS'lerde. Drop ve titreme sadece 10400F'de oldu İcebox'da. Farkettiğim şu fps aralığı biraz açık yeni güncelemeler ile max fps lere ortalama da daha çok yaklaşır, bu titremelerde düzelir. Daha test edemedim ama x3d işlemcilerin avantajı biraz gitmiş olabilir gördüğüm kadarıyla işlemci yükü eskisine göre büyük ölçü de ekran kartına taşınmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri