Neler Yeni

Rehber Valorant VS Counter Strike: Global Offensive

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
CS GO mekaniklerine iyi diyenlerin nasıl bir bakış açısı var çok merak ediyorum :D

T.P.G.

80+ Titanium
CS GO mekaniklerine iyi diyenlerin nasıl bir bakış açısı var çok merak ediyorum :D
Neden kötü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÇÖP:GO

CS 766 saatim var ilk günden beri çöp :D

400 saat var ve bencede çöp

Valo leş oyun leşş
Konuyu oyunları gömün diye açmadım. Arada kalanların aklında bir fikir olmasi için yaptım. Bu tarz şeyler sadece insanları kışkırtır.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Aşırı hantal geliyor. Silah animasyonları olsun karakter hareketleri olsun.
Ayrıca CS GO oynayanların bi kısmı bunny var üst üste çıkabiliyoz aga vb gibi saçma sapan savunmalar yapıyor genelde.

T.P.G.

80+ Titanium
Aşırı hantal geliyor. Silah animasyonları olsun karakter hareketleri olsun.
Ayrıca CS GO oynayanların bi kısmı bunny var üst üste çıkabiliyoz aga vb gibi saçma sapan savunmalar yapıyor genelde.
Üst üste çıkmak taktiksel olarak güzel peek noktaları oluşturuyor. Bunny olayı Valo'da da var.
Hantal değil bu arada eğilme olayı ilk eğildiğinde hızlı sonra üst üste eğilirsen yavaşlıyor, asıl Valorant'ın sniper mekanikleri hantal. Bu kadar iğrenç sniper mekaniklerini başka oyunlarda bulamadım ben.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Üst üste çıkmak taktiksel olarak güzel peek noktaları oluşturuyor. Bunny olayı Valo'da da var.
Hantal değil bu arada eğilme olayı ilk eğildiğinde hızlı sonra üst üste eğilirsen yavaşlıyor, asıl Valorant'ın sniper mekanikleri hantal. Bu kadar iğrenç sniper mekaniklerini başka oyunlarda bulamadım ben.
Taktiksel olarak işe yarayabilir ama bu bir oyunu savunmak için geçerli bir mekanik değil bence :D
Oyun genel olarak hantal geliyor bana her açıdan. Valoda bunny neredeyse yok hocam en azından 2 oyunuda oynayanlar öyle diyor. Benzerini yapmaya çalışmışlar sadece.
Sniper mekaniği ise benim hoşuma gidiyor Valorantda. Jett+Operator+Frenzy harika :D

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Harun Kayatekin
Cs yi çok seviyorum ama valorant oynuyorum nedenini bilmiyorum cs girsemde sadece faceit atıyorum yüksek rank maçlarında hile gelince çıldırıyorum.

Sniper mekanikleri çok bozuk oyunun.

T.P.G.

80+ Titanium
Taktiksel olarak işe yarayabilir ama bu bir oyunu savunmak için geçerli bir mekanik değil bence :D
Oyun genel olarak hantal geliyor bana her açıdan. Valoda bunny neredeyse yok hocam en azından 2 oyunuda oynayanlar öyle diyor. Benzerini yapmaya çalışmışlar sadece.
Sniper mekaniği ise benim hoşuma gidiyor Valorantda. Jett+Operator+Frenzy harika :D
Yok hocam çok saçma ve zevksiz bana göre Operatör mekanikleri :D.

Zaten sadece o değil savunmak için, dediğim gibi orada bana göre yazıyor kişiden kişiye değişir.

CS'de AWP ile çay demle demelik vuruşlar yapabilirken Valorant'ta cross koy vur mantığı var biraz. Çok milimetrik ve hantal sniper mekanikleri bence.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar bence 2si karşılaştırılacak oyunlar değiller Cs nin tarihi var bir kere Valorant iste riot yapmış olduğu moba fps oyunu tarzı riota özgü bir oyun bence karşılaştırmak saçma ama 2 oyununda büyük eksiklikleri var bence 2 de oynanabilir sonuçta bedava :D

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar bence 2si karşılaştırılacak oyunlar değiller Cs nin tarihi var bir kere Valorant iste riot yapmış olduğu moba fps oyunu tarzı riota özgü bir oyun bence karşılaştırmak saçma ama 2 oyununda büyük eksiklikleri var bence 2 de oynanabilir sonuçta bedava :D
Aynı kitleye hitap ediyorlar sonuçta :D.
İkisini tüm yönleriyle karşılaştırmak istedim.

Impe

80+ Silver
Neden kötü?

Konuyu oyunları gömün diye açmadım. Arada kalanların aklında bir fikir olmasi için yaptım. Bu tarz şeyler sadece insanları kışkırtır.
bende arada kalanlara csnin oynanmıcak kadar kötü olduğunu söyledim fikir oluşturmuş oldum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_