Neler Yeni

Valorant VS CS 1.6 Sizce Hangisi

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
valorant bana çocuk oyunu gibi geldiği için cs 1.5 e de okeyim.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Eren
Arkadaşlae valorant csgo veya cs2 le kapışacak kadar iyi oyun deil ondan cs 1.6 ile karşılastırıyım dedim sizce cs 1.6 mı valorantmı

Not : Bana göre cs 1.6 daha iyi
Sen koymuşsun kafana valorant kötü diye biz ne desek değişmez fikrin veya objektif bakamazsın. Bu kadar önyargılı olma bea 1.6 nere valorant nere

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,749
İsim
MehmedVII
Arkadaşlae valorant csgo veya cs2 le kapışacak kadar iyi oyun deil ondan cs 1.6 ile karşılastırıyım dedim sizce cs 1.6 mı valorantmı

Not : Bana göre cs 1.6 daha iyi
Valorant çöp demek isterdim ama olmuyor yasak

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
CS 1.6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama seçeneklere wolfteam eklenmeli kos kocaman takla için kimseyi değişmem.

egebaranakk0

80+ Silver
O csgo ya da cs2 ye koyar
Cs 3 gelsin gene tokatlar zamanında csgo mod sunucuların çoğunda adminlik almıştım n-1 den tut Y ' ye kadar ismim de heartbreaker dı ne kadar cringe ıyyy ama özlüyorum o günleri

CS 1.6

Ama seçeneklere wolfteam eklenmeli kos kocaman takla için kimseyi değişmem.
5-10 lira yatırıp dolunay kasası açıp çar çıkarmaya çalışıyodum çok değil yıl 2016-17

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Knkcım Valorant önyargınız bi bitmedi. Ben cs'yi daha çok seviyorum çünkü skill kullanımı benlik değil ancak oynaması gerçekten zevkli. Agalarla girip takılıyorum yetiyor. Parti tutar gibi oyun tutmaya gerek yok bence. Valorant'da Rank sistemi kötü, tek sıkıntısı o. Beni önce yücelik attı ama skill kullanımı bilmediğim için Dia 1e kadar düştüm hala öyle

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Valoranta karşı ön yargı neden bitmiyor anlamıyorum, ikisi de zevkli oyunlar. İkisinin kendilerine göre artıları eksileri var tabi, fakat 1.6 ve Valorantı karşılaştırırken 1.6 demek tamamen ön yargı oluyor. CS:GO ile karşılaştırsan anlarım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valoranta karşı ön yargı neden bitmiyor anlamıyorum, ikisi de zevkli oyunlar. İkisinin kendilerine göre artıları eksileri var tabi, fakat 1.6 ve Valorantı karşılaştırırken 1.6 demek tamamen ön yargı oluyor. CS:GO ile karşılaştırsan anlarım
ben iki oyunada okeyim zaten biz türkler birşeyi afedersiniz ama ilahlaştırmayı çok seviyoruz mesela futbol takımı tutanlar gibi, ronaldomu messimi gibi bana göre her tarafada okeyim iyi olan kazansın rekabet olsun istiyorum ama durum böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,160
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom