DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Zaten oyundaki ekonomi olmasa oyuncusu sayısı direkt yarıya inerCS fan boy pek sayılmam. CSGO sadece drop için oynuyorum
Zaten oyundaki ekonomi olmasa oyuncusu sayısı direkt yarıya inerCS fan boy pek sayılmam. CSGO sadece drop için oynuyorum
Beni engellemen çok da umurumdaydı açıkçası. Nolur engellemeHileden diğer şeylere bakmaya fırsat kalmıyor ayrıca yaşım kadar cs oynama ihtimaliniz yok. Kendi kafanızdan bana yaş uydurup ona inanmanız komik.
Ayrıca üsttede dedim. Sizin bir konuda eleştiriniz yok ki ben size hayır bu konuda katılmıyorum diye bileyim. Ne kafanız buna yetiyor ne da at gözlüğünüz buna izin veriyorum. Artık engellisin.
Cs1.6. Az önce valoyu sildim. 1000 saat cs1.6 var. 50 saat valo yoktur. Valo çöp .dArkadaşlae valorant csgo veya cs2 le kapışacak kadar iyi oyun deil ondan cs 1.6 ile karşılastırıyım dedim sizce cs 1.6 mı valorantmı
Not : Bana göre cs 1.6 daha iyi
Yeni drop sistemi baya kötü gibi geliyordu bana ama seviye atladığın an 2 drop birden geliyor çok daha iyi bence öncekinden. Çarşamba gününden önce 1 maç oynayıp seviye atlayacak şekilde ayarlıyorum. En fazla 2-3 maç oynuyorum misZaten oyundaki ekonomi olmasa oyuncusu sayısı direkt yarıya iner