Valorant VS CS 1.6 Sizce Hangisi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hileden diğer şeylere bakmaya fırsat kalmıyor ayrıca yaşım kadar cs oynama ihtimaliniz yok. Kendi kafanızdan bana yaş uydurup ona inanmanız komik.

Ayrıca üsttede dedim. Sizin bir konuda eleştiriniz yok ki ben size hayır bu konuda katılmıyorum diye bileyim. Ne kafanız buna yetiyor ne da at gözlüğünüz buna izin veriyorum. Artık engellisin.
Beni engellemen çok da umurumdaydı açıkçası. Nolur engelleme :geek:

Valorant grafik bakımından Wolfteam'e aşırı benziyor.+ kitlesi gerçekten çok kötü çekilecek dert değil

Arkadaşlae valorant csgo veya cs2 le kapışacak kadar iyi oyun deil ondan cs 1.6 ile karşılastırıyım dedim sizce cs 1.6 mı valorantmı

Not : Bana göre cs 1.6 daha iyi
Cs1.6. Az önce valoyu sildim. 1000 saat cs1.6 var. 50 saat valo yoktur. Valo çöp .d

Zaten oyundaki ekonomi olmasa oyuncusu sayısı direkt yarıya iner :D
Yeni drop sistemi baya kötü gibi geliyordu bana ama seviye atladığın an 2 drop birden geliyor çok daha iyi bence öncekinden. Çarşamba gününden önce 1 maç oynayıp seviye atlayacak şekilde ayarlıyorum. En fazla 2-3 maç oynuyorum mis

Valo kitlesi oyunu en dibe çekti. Hayatımda bundan daha beter berbat bir kitle görmedim. Ne ana ne bacı bırakan 15 20 yaş arakası, küfürü cool sanan iqsuz insanlarla dolu. Toplama kampı gibi.

Abi anlamalılar artık, cs yi hiç bir yerden silemezsiniz. Pubg çıktı dediler cs bitti, valorant çıktı dediler cs bitti. cs köklü bir oyun. Cs her türlü tokat manyağı yapar.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,861
Üyeler
186,550
Son üye
circassian7
Geri