Neler Yeni

Valorant VS CS 1.6 Sizce Hangisi

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
1
Sen koymuşsun kafana valorant kötü diye biz ne desek değişmez fikrin veya objektif bakamazsın. Bu kadar önyargılı olma bea 1.6 nere valorant nere
Evet valorant nere 1.6 nere. Biri çöp tenekesi birisi de bildiğimiz yılların 1.6'sı işte ya.

En İyi Cevap
3
Valorant çöp demek isterdim ama olmuyor yasak
kural 13

Malum parti fanboy = CS fanboy. Kimse aksini iddia etmesin bile uzaktan bakan herkes bunu görüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Zepett8

80+ Bronze
Arkadaşlae valorant csgo veya cs2 le kapışacak kadar iyi oyun deil ondan cs 1.6 ile karşılastırıyım dedim sizce cs 1.6 mı valorantmı

Not : Bana göre cs 1.6 daha iyi
CS 1.6 büyük rakip onu 1998 DOOM yapalım. Valorant anca bununla yarışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kural 13

Malum parti fanboy = CS fanboy. Kimse aksini iddia etmesin bile uzaktan bakan herkes bunu görüyor.
Kural 14
Valorant oyuncusu = Kemal aday olmasın diyerek gülen 11 yaş kitle

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
1
CSGO ile karşılaştırmıyoruz çünkü yanından geçemiyor, 1.6 ile karşılaştırmak bile saygısızlık olur 1.6'ya. O yüzden Free Fire vs Valorant makul bir karşılaştırma olacaktır.

kural 13

Valorant fanboy be like :kekw:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
olm ülkede bu konuda bile dar görüşüyle kavga çıkaracak insanlar var

En İyi Cevap
3
CS go prime alma tarihlerimizi kıyaslayalım mı agam? Anlamadığınız şey biz sizin gibi ön yargılı değiliz daha geçen ay oyuna girip tekrar bi denedim ilk maçıma 2 hileci gelince çıktım direkt. Hani şu mekaniği şu yüzden daha iyi tarzı bi yaklaşımınız da yok tartışılmıyorda. Tam olarak malum kişiciler gibi davranıyorsunuz. Bunu görün artık ve büyüyün.

emin ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
emin ak
Uygunsuz Dil
CSGO ile karşılaştırmıyoruz çünkü yanından geçemiyor, 1.6 ile karşılaştırmak bile saygısızlık olur 1.6'ya. O yüzden Free Fire vs Valorant makul bir karşılaştırma olacaktır.

Free fire a hakzızlık etme bok vs valorant daha yerinde olur.

En İyi Cevap
3

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
1
CS go prime alma tarihlerimizi kıyaslayalım mı agam? Anlamadığınız şey biz sizin gibi ön yargılı değiliz daha geçen ay oyuna girip tekrar bi denedim ilk maçıma 2 hileci gelince çıktım direkt. Hani şu mekaniği şu yüzden daha iyi tarzı bi yaklaşımınız da yok tartışılmıyorda. Tam olarak malum kişiciler gibi davranıyorsunuz. Bunu görün artık ve büyüyün.
Senin yaşın kadar cs oynamışlığım vardır be birader yanlış kişiyle sidik yarıştırmış olursun. Hile kısmına gelirsek de hala girer rekabetçi atarım 10 maçın 2'sinde anca hile gelir onlar da legit oynayanlar öyle yardıran biri denk gelmiyor. Hileye bağlıyorsunuz anca ama onu da abartmaktan başka halt bildiğiniz yok.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Senin yaşın kadar cs oynamışlığım vardır be birader yanlış kişiyle sidik yarıştırmış olursun. Hile kısmına gelirsek de hala girer rekabetçi atarım 10 maçın 2'sinde anca hile gelir onlar da legit oynayanlar öyle yardıran biri denk gelmiyor. Hileye bağlıyorsunuz anca ama onu da abartmaktan başka halt bildiğiniz yok.
Hocam Valorant'da CS'de oynuyorum ikisinden de zevk alıyorum. İkisinin kendine göre artıları ve eksileri var dediğim gibi. Fakat Valorant kendi alanında iyi bir oyun.

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
1
Hocam Valorant'da CS'de oynuyorum ikisinden de zevk alıyorum. İkisinin kendine göre artıları ve eksileri var dediğim gibi. Fakat Valorant kendi alanında iyi bir oyun.
Hayır hocam sen alabilirsin sıkıntı yok, bana argümanın yok tartıştılmıyor diyen adamın tek dediği şey 2 maç attım hile geldi olması olunca insanın ciddiye alası da gelmiyor. Fanboy diyor bir de :kekw: Malum parti falan diye zırvalıyor gülünç

En İyi Cevap
3
Hileden diğer şeylere bakmaya fırsat kalmıyor ayrıca yaşım kadar cs oynama ihtimaliniz yok. Kendi kafanızdan bana yaş uydurup ona inanmanız komik.
Hayır hocam sen alabilirsin sıkıntı yok, bana argümanın yok tartıştılmıyor diyen adamın tek dediği şey 2 maç attım hile geldi olması olunca insanın ciddiye alası da gelmiyor. Fanboy diyor bir de :kekw: Malum parti falan diye zırvalıyor gülünç
Ayrıca üsttede dedim. Sizin bir konuda eleştiriniz yok ki ben size hayır bu konuda katılmıyorum diye bileyim. Ne kafanız buna yetiyor ne da at gözlüğünüz buna izin veriyorum. Artık engellisin.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,749
İsim
MehmedVII
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri