Neler Yeni

Valorant VS CS:GO

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Hangisi tercih edersiniz? Neden x veya y? Çok merak ediyorum insanlar neden diğerini diğerine karşı seçiyor.
Valorant sebebleri:
-Hile koruma sistemi
-Server ve ping sorunu yok
-Türk oyuncular var nadir de olsa bulgar ve yunan oyuncular geliyor
-Daha zevkli
-Rank atlamak daha kolay genelde üst üste 3 maç kazandığında atlıyorsun cs de 8 maç kazanıp atlamadığını biliyorum.

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
riot kesinlikle oyun yapmayı beceremiyor kesinlikle lol olsun valorant olsun midemi bulandırıyor valoranta gelecek olursakoyunda mekanik grafik fizik hiçbi halt yoq cs ise source den yapılmasına ramen mekanik fizik grafik müq tercihim csgo

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Csgo kesinlikle ve bunu sağlayan tek bir ayar: Raw input kapatabilme ayarı. Valorantta böyle bir seçenek yok dolayısıyla ne rahat oynayabiliyorum nede sens tutturabiliyorum.

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
cs de hile var diyenlerde seçkin olursanız çıkmıyo hile mile

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
cs de hile var diyenlerde seçkin olursanız çıkmıyo hile mile
ResidentSleeper Emote ⇒ Meaning, Origin & More!

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,532
İsim
Dontaçhi kâfi.
Sadece Main hesabımda 2600+ Saat CSGO oynayan biri olarak tercihim Valorant.

Evet Valorant dedim fakat neden Valorant?
Objektif bir şekilde kısaca 5'er tane artı ve eksi yazayım hemen

VALORANT ARTILARI

- Her karakterin farklı özelliklerinin olması. Böylelikle çok daha güzel takım oyunu, taktik yapabiliyorsun.
- Anti-Cheat sistemi. Bunu konuşmaya gerek yok heralde.
- Bekleme süresi. Nedense CSGO'da ortalama 3-5 dakikaya oyun bulurken Elmas Eloda gecenin bir körü 3 dakika olmadan oyun bulabiliyor. Hatta bazen tıklar tıklamaz oyun buluyor
- Türkiye Sunucuları. Bu konuya eksi kısmında da deyinmek istiyorum fakat az pinginin olması kesinlikle bir artı.
- Bp sistemi bana göre de bir artı. 50 TL'ye bıçak dahil bir sürü sticker, skin, uğurluk, oyuncu kartı alabiliyorsun. Gibi gibi böyle ilerliyor
- 128 Tick sunucular. Kesinlikle CS'den yıllardır beklediğimiz olay fakat nasip Valoyaymış. (Bp sistemini artı olarak görmeyenler için)
VALORANTIN EKSİLERİ

- Kesinlikle Toxic oyuncular. Ne yazık ki TR sunucusunda olan bu oyuncular gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu oyunun bir sorunu değil farkındayım fakat bunu yazmadan yapamıyorum.
- İnstalock olayı. Buda oyunun bir sorunu değil fakat karakter seçme ekranında bence bir 30 saniye kadar kimse karakteri kitleyemese ve konuşarak herkesin almak istediği karakteri belirlemesi için bir süre verilse tadından yenmez.
- Topluluk sunucuları yok. CS de bu büyük bir artı.
- Poligonun yetersiz olması ( en azından bana göre )
- Buglar. Her ne kadar yeni bir oyun olsa da ve hızlıca düzeltilse de Riot bunu düzeltene kadar bazı oyuncular bunu kötü yönde kullanıyor.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
riot kesinlikle oyun yapmayı beceremiyor kesinlikle lol olsun valorant olsun midemi bulandırıyor valoranta gelecek olursakoyunda mekanik grafik fizik hiçbi halt yoq cs ise source den yapılmasına ramen mekanik fizik grafik müq tercihim csgo
10 yılda geliştirdiği oyunla ve düzenlediği turnuvalarla dünyaya adını duyurmuş bir oyun şirketine bu denli konuşman yanlış kararına saygım sonsuz sevmeyebilirsin ama şirketin göz ile görülebilen başarısını bu kadar ezmemelisin

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Nova 4 de CS yi salmıştım Valoda Plat 3 oldum acaba valodan devam mı etsem yoksa CS ye mi dönsem 🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoldaşda baya kasmıştım kötü pcmde mg 2 olmuştum mm nova 4 düm.
Beni rank atmıyor oyun. Geçen 52 vurdum 37 vurdum 45 vurdum hala aynı ranktayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom