RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka senin CS rütbesi neydi?İstemiyorsan yazma?
Kanka senin CS rütbesi neydi?İstemiyorsan yazma?
Valorant sebebi diğerinin hile dolu olmasıHangisi tercih edersiniz? Neden x veya y? Çok merak ediyorum insanlar neden diğerini diğerine karşı seçiyor.
Valorant sebebleri:Hangisi tercih edersiniz? Neden x veya y? Çok merak ediyorum insanlar neden diğerini diğerine karşı seçiyor.
MG1Kanka senin CS rütbesi neydi?
cs de hile var diyenlerde seçkin olursanız çıkmıyo hile mile
cs de hile var diyenlerde seçkin olursanız çıkmıyo hile mile
Nova 4 de CS yi salmıştım Valoda Plat 3 oldum acaba valodan devam mı etsem yoksa CS ye mi dönsem
Yoldaşda baya kasmıştım kötü pcmde mg 2 olmuştum mm nova 4 düm.
10 yılda geliştirdiği oyunla ve düzenlediği turnuvalarla dünyaya adını duyurmuş bir oyun şirketine bu denli konuşman yanlış kararına saygım sonsuz sevmeyebilirsin ama şirketin göz ile görülebilen başarısını bu kadar ezmemelisinriot kesinlikle oyun yapmayı beceremiyor kesinlikle lol olsun valorant olsun midemi bulandırıyor valoranta gelecek olursakoyunda mekanik grafik fizik hiçbi halt yoq cs ise source den yapılmasına ramen mekanik fizik grafik müq tercihim csgo
Beni rank atmıyor oyun. Geçen 52 vurdum 37 vurdum 45 vurdum hala aynı ranktayım.Nova 4 de CS yi salmıştım Valoda Plat 3 oldum acaba valodan devam mı etsem yoksa CS ye mi dönsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoldaşda baya kasmıştım kötü pcmde mg 2 olmuştum mm nova 4 düm.