Neler Yeni

Valorant VS CS:GO

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,532
İsim
Dontaçhi kâfi.
Beni rank atmıyor oyun. Geçen 52 vurdum 37 vurdum 45 vurdum hala aynı ranktayım.
Hangi oyundan bahsediyorsun? Valorant ise evet biraz rank konusunda sıkıntıları var fakat bir sonraki gelecek güncellemede bunu düzelteceklerini açıklamışlardı.

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Hangisi tercih edersiniz? Neden x veya y? Çok merak ediyorum insanlar neden diğerini diğerine karşı seçiyor.
aga direk cs valo kadar saçma bir oyun yok hele bide mantığını anlamazsan daha da itici geliyor oyun

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,532
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ha evet.
Zaten hocam sadece main hesapta 2600+ saat var fakat bu 2600+ saatte anlayamadığım tek şey rank sistemi.
O kadar kötü bir rank sistemine sahip ki CS. Bunu Valorantı övmek için demiyorum Valoda da sıkıntılar var yok değil fakat CS'nin rank sistemi bir garip.
16 win strike yapıp DMG den LE'ye çıkamadığımı biliyorum her maç 25 küsürlerde vuruyorum atmıyor oyun seni üstüne bir de 2 maç kaybedince rank düşürüyor.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Ha evet.
Zaten hocam sadece main hesapta 2600+ saat var fakat bu 2600+ saatte anlayamadığım tek şey rank sistemi.
O kadar kötü bir rank sistemine sahip ki CS. Bunu Valorantı övmek için demiyorum Valoda da sıkıntılar var yok değil fakat CS'nin rank sistemi bir garip.
16 win strike yapıp DMG den LE'ye çıkamadığımı biliyorum her maç 25 küsürlerde vuruyorum atmıyor oyun seni
Evet. Düzgün bir rank sistemi olsa yoldaşta LE olabilirdim şuan.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Sadece Main hesabımda 2600+ Saat CSGO oynayan biri olarak tercihim Valorant.

Evet Valorant dedim fakat neden Valorant?
Objektif bir şekilde kısaca 5'er tane artı ve eksi yazayım hemen

VALORANT ARTILARI

- Her karakterin farklı özelliklerinin olması. Böylelikle çok daha güzel takım oyunu, taktik yapabiliyorsun.
- Anti-Cheat sistemi. Bunu konuşmaya gerek yok heralde.
- Bekleme süresi. Nedense CSGO'da ortalama 3-5 dakikaya oyun bulurken Elmas Eloda gecenin bir körü 3 dakika olmadan oyun bulabiliyor. Hatta bazen tıklar tıklamaz oyun buluyor
- Türkiye Sunucuları. Bu konuya eksi kısmında da deyinmek istiyorum fakat az pinginin olması kesinlikle bir artı.
- Bp sistemi bana göre de bir artı. 50 TL'ye bıçak dahil bir sürü sticker, skin, uğurluk, oyuncu kartı alabiliyorsun. Gibi gibi böyle ilerliyor
- 128 Tick sunucular. Kesinlikle CS'den yıllardır beklediğimiz olay fakat nasip Valoyaymış. (Bp sistemini artı olarak görmeyenler için)
VALORANTIN EKSİLERİ

- Kesinlikle Toxic oyuncular. Ne yazık ki TR sunucusunda olan bu oyuncular gerçekten can sıkıcı bir durum. Bu oyunun bir sorunu değil farkındayım fakat bunu yazmadan yapamıyorum.
- İnstalock olayı. Buda oyunun bir sorunu değil fakat karakter seçme ekranında bence bir 30 saniye kadar kimse karakteri kitleyemese ve konuşarak herkesin almak istediği karakteri belirlemesi için bir süre verilse tadından yenmez.
- Topluluk sunucuları yok. CS de bu büyük bir artı.
- Poligonun yetersiz olması ( en azından bana göre )
- Buglar. Her ne kadar yeni bir oyun olsa da ve hızlıca düzeltilse de Riot bunu düzeltene kadar bazı oyuncular bunu kötü yönde kullanıyor.
Yüksek rütbelerde çok toxic oyuncu olmuyor

ALCHEMIST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bilal guzy
yeni başlıyıcaksan valo derim hile az çünkü ama benim gibi küçüklüğünden beri cs oynayan biriysen valoya geçince sarmıyo.csde çok hile var cidden supreme maçında bile geliyo

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hangisi tercih edersiniz? Neden x veya y? Çok merak ediyorum insanlar neden diğerini diğerine karşı seçiyor.
cs de hile olmasa bide tr sunucusu olsa cs ama şuan kesinlikle valo en azından hile falan yok fazla ping de fazla değil

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri