Neler Yeni

Valorant Yağmacı 2.0 Nasıl Buldunuz?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Mağazama güzel bir bıçak gelmesini bekliyordum bir süredir. Sanırım yağmacı karambit benim için iyi bir seçenek. Karambit ve odini çok beğendim. Onun dışında kötü bir set bence.

Düşünceleriniz nelerdir?

Zeclas.

80+ Bronze

Mağazama güzel bir bıçak gelmesini bekliyordum bir süredir. Sanırım yağmacı karambit benim için iyi bir seçenek. Karambit ve odini çok beğenedim. Onun dışında kötü bir set bence.

Düşünceleriniz nelerdir?
sadece karambit guzel alicagim gibi gozukuyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece karambit guzel alicagim gibi gozukuyor
Bende alacağım sanırım. Daha iyi bir bıçak var mı sizce bekle der misiniz? Yoksa bende karambiti alayım mı? Kişisel zevk olduğunu ben de biliyorum fakat sizin düşüncenizi merak ettim.

En İyi Cevap
3
Set olarak çok kötü bıçak beğenilirse alınabilir, şahsen rgx kelebekten sonra en iyi bıçak bence bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
karambit güzel odinin sesi garip geldi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz

Mağazama güzel bir bıçak gelmesini bekliyordum bir süredir. Sanırım yağmacı karambit benim için iyi bir seçenek. Karambit ve odini çok beğendim. Onun dışında kötü bir set bence.

Düşünceleriniz nelerdir?
phantom spectre ve ghostun animasyonu çok kötü buldum sanki bilerek kısaltmışlar gibi animasyonu çok kısa, renkleri güzel yapmışlar ama, odininde ateş ederken çıkardığı sesi beğenmedim + olarak keşke asil 2.0 da olduğu gibi öldürüş animasyonunu da değiştirselerdi eskisi gibi olması üzdü, oyuncu kartı ilk sete göre güzel.

Zeclas.

80+ Bronze
Bende alacağım sanırım. Daha iyi bir bıçak var mı sizce bekle der misiniz? Yoksa bende karambiti alayım mı? Kişisel zevk olduğunu ben de biliyorum fakat sizin düşüncenizi merak ettim.
su an oyunda bundan daha iyi bir bicak varsa o da champions karambittir o da limited oldugu icin bidaha gelmez belki champions 2022 bicagi guzel olabilir

Zqof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Bedirhan OZAN
Karambit baya bi iyi.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
su an oyunda bundan daha iyi bir bicak varsa o da champions karambittir o da limited oldugu icin bidaha gelmez belki champions 2022 bicagi guzel olabilir
RGX kelebek düşünüyordum bende. Neyse set oyuna bir gelsin bakalım. Yarın saat kaçta gelecek oyuna bu set?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Set yarın saat kaçta gelecek?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bıçak renkleri hoşuma gitti. Spectre idare eder. Kalanı rezalet

Top Bottom