Neler Yeni

VALORANT Yağmacı Karambit sizce Kaç VP olucak?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Arkadaşlar bugün gelen güncelleme ile Yağmacı 2.0 seti oyuna eklendi. İlk koleksiyonda bıçağın renk seçenekleri yoktu ve 3550 VP idi. Yeni koleksiyonda renk seçeneği olduğu için 4350 olabilir diyenler var. Sizin fikriniz nedir? Ayrıca 5350 diyenler de var ama öyle bir şey bence olamaz çünkü o Champions setine özeldi ayrıca o ekstra özelliklere sahipti ve tekrar mağazaya gelmeyecek şekildeydi.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
5350 olmayacak o kesin. Sızdıran adam 4350 olduğunu ama mağazayla ile ilgili bir bug olabilir düzeltilir demişti. Tipi, renk seçenekleri ve animasyonundan dolayı 4350 gibilik bir skin gibi duruyor. Ben 3550 olacağını düşünüyorum ki o kadar para yatırdım umarım 3550 olur da bir daha uğraşmam yatırmakla.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Arkadaşlar bugün gelen güncelleme ile Yağmacı 2.0 seti oyuna eklendi. İlk koleksiyonda bıçağın renk seçenekleri yoktu ve 3550 VP idi. Yeni koleksiyonda renk seçeneği olduğu için 4350 olabilir diyenler var. Sizin fikriniz nedir? Ayrıca 5350 diyenler de var ama öyle bir şey bence olamaz çünkü o Champions setine özeldi ayrıca o ekstra özelliklere sahipti ve tekrar mağazaya gelmeyecek şekildeydi.
7100 VP olacak diye görmüştüm bir yerde. Tabii ki gelmeden bilemeyiz.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7100 VP olacak diye görmüştüm bir yerde. Tabii ki gelmeden bilemeyiz.
O koleksiyon fiyatı. Ayrıca koleksiyon ile bıçak ücretsiz olduğu için bıçağın fiyatı değişse bile koleksiyon fiyatı değişmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5350 olmayacak o kesin. Sızdıran adam 4350 olduğunu ama mağazayla ile ilgili bir bug olabilir düzeltilir demişti. Tipi, renk seçenekleri ve animasyonundan dolayı 4350 gibilik bir skin gibi duruyor. Ben 3550 olacağını düşünüyorum ki o kadar para yatırdım umarım 3550 olur da bir daha uğraşmam yatırmakla.
Ben de 3550 düşünüyorum. Bazı sitelerde de zaten 3550 olarak yazıyordu ama renk seçeneği olayı biraz değiştirebilir. Ayrıca Riot bu zamana kadar silah fiyatlarını 1775 bıçak fiyatını 4350 yaptığı bir koleksiyon getirmedi, bu ilk olabilir.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
bence tekrar 3550 olur sonuçta renk seçenegi gelmiş olsada yine yagmacı olarak geliyor degişecegini pek düşünmüyorum umarım öyle olur çünkü onu almak için para biriktiriyorum ilk aldıgım bıçak olacak 3550 olursa inşallah öyle olur

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence tekrar 3550 olur sonuçta renk seçenegi gelmiş olsada yine yagmacı olarak geliyor degişecegini pek düşünmüyorum umarım öyle olur çünkü onu almak için para biriktiriyorum ilk aldıgım bıçak olacak 3550 olursa inşallah öyle olur
Umarım 3550 olur diyelim. 4350 olursa 50 lira fiyat farkı giriyor.

Lovly

80+
Bir videodan izlediğim kadarıyla şuanda bir skin setinin 2.versiyonu geldiği vakit atıyorum
Asil Vandal
Asil 2.0 Phantom gibi 2.hallerinde ki fiyatları oynamıyormuş
Asil Balta ve Asil 2.0 Karambit içinde aynı örnekleri verebiliriz
RGX Seti içinde aynı şekilde o yüzden
Yağmacı bıçak ile yağmacı karambit arasında fiyat farkı olmayacak sanırsam

Ama mantıken düşündüğüm vakit fiyat olarak en mantıklısı 4350 olurdu o skin için

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Bir videodan izlediğim kadarıyla şuanda bir skin setinin 2.versiyonu geldiği vakit atıyorum
Asil Vandal

Ama mantıken düşündüğüm vakit fiyat olarak en mantıklısı 4350 olurdu o skin için
3550 olursa eger bence oyunun en çok satan bıçagı olacaktır

Lovly

80+
3550 olursa eger bence oyunun en çok satan bıçagı olacaktır
Kesinlikle Champions karambit çoğu insan tarafından çeviriş animasyonu ve görüntüsü harika olduğundan çok beğenildi
3550 gibi cüzi bir rakamla çıkarsa (oyun parası için konuşuyorum) bence kesinlikle alınır

NespaY

80+ Silver
4350.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
3550 olacağını düşünüyorum %99

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Asil Vandal

Asil 2.0 ile ilk koleksiyona göre bıçakta ekstra bir şey olmadı ama bu sefer olduğu için 3550 yerine 4350 düşünebilirler.

Top Bottom