Valorant Yayınları için içerik ne yapabilirim

Mert gül

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
372
valorant yayınları yapıyorum ne gibi içerikler yaparak izleyici çekebilirim veya ne gibi etkinlik yaparak topluluğu büyütebilirim ?

valorant yayınları yapıyorum ne gibi içerikler yaparak izleyici çekebilirim veya ne gibi etkinlik yaparak topluluğu büyütebilirim ?
Edit yeteneğin varsa güzel vuruşlarını editleyebilirsin . Espri anlayışın varsa komik anlar güzel olabilir :D Sonraaa Challenge'ler olabilir

Bu olay editlere bakar ama yanında kız varsa manitacikik oynarsınız :)

Edit yeteneğin varsa güzel vuruşlarını editleyebilirsin . Espri anlayışın varsa komik anlar güzel olabilir :D Sonraaa Challenge'ler olabilir
güzel vuruş çıksa keske
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu olay editlere bakar ama yanında kız varsa manitacikik oynarsınız :)
edit yaparım ama yaptığın editler izlenmediği taktirde yine bir sonuca çıkmaz

anladım teşşekkürler en iyisi trol geldi bana
Emin ol güzel içerik çıkarıyorsan illa ki emeğinin karşılığını alırsın yapabiliyorsan google'dan küçük bütçelerle reklam vermeyi deneyebilirsin. Kanalını atarsan bende izleyebilirim seni D:

Hali hazırda kanal varsa destek amaçlı takibe alıp izleyebilirim, valorant videoları sarıyor.

Hitabet yeteneğin varsa çok hızlı gelisirsin . İnsanları seni izlemesi için bir sebep olmalı mizahinla ve hitabet yeteneğinle birçok içerikle buyursun .ne biliyim Odin challenge viper oynanış gibi

Hitabet yeteneğin varsa çok hızlı gelisirsin . İnsanları seni izlemesi için bir sebep olmalı mizahinla ve hitabet yeteneğinle birçok içerikle buyursun .ne biliyim Odin challenge viper oynanış gibi
valla bundan 2 ay önce baya iyi izleniyordum 50 60 filan sonra ailem izin vermedi bıraktım şimdi geri topluyamıyorum trol çok iyi oluyor hem izleyen eğleniyor hemde ben oynarken zevk alıyorum

Geri