Neler Yeni

Valorant yediğim haksız ban!

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Ticket attım evet. Banlanmamın sebebi Equlaizer APO olabilir dediğim gibi. Hiçbir 3. parti yazılım "KULLANMADIM"
Bu arada şaka yapıyordum.
"(!)" koymama gerek yok diye düşünmüştüm fakat doğru mu düşündüm emin değilim.

Vanguard arkada çalışan her şeyi denetliyor.
Oyun dosyalarına karışmasa dahi cezalandırılmana sebep olmuş olabilir.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
Arkada çalışan herhangi bir yazılım varsa bu yüzden yemiş olabilirsin. Ticket at durumu anlat ve neden yediğini sor. Birde eğer internet cafeye gidip oynadıysan o yüzden de olabilir. Aynı bilgisayardan başka biri hile açmış olabilir.

T.P.G.

80+ Titanium
Arkada çalışan herhangi bir yazılım varsa bu yüzden yemiş olabilirsin. Ticket at durumu anlat ve neden yediğini sor. Birde eğer internet cafeye gidip oynadıysan o yüzden de olabilir. Aynı bilgisayardan başka biri hile açmış olabilir.
Arkada banlanmama sebep olacak bir uygulamaya rastlamadım. Internet Cafeye gitmedim. Aynı bilgisayardan başka biri Valorant oynamıyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Selamlar, bugün Valorant'ta @!Mustafa ile derecesiz girdim, el bitiminde banlandığımı söyleyen bir mesajla karşılaştım fakat ne bir 3. parti yazılım kullandım ne de hesap başka birinde mevcuttu yani başkası da oynamış olamaz. Neden ban yediğimi bilmiyorum fakat Client'e gelince "şüpheli" olduğumu söylüyor. Bu durumu daha önce yaşayan var mı?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
AFK kalmaktan almışım. Sorun çözüldü.

ben de diyorum furkan kardeşimin neden son 2-3 gündür aimi kaymıyor. sebebi belli oldu. yakıştıramadım sana. hayırlı geceler dilerim.

ticket atınca rito yetkilileri nasıl bir dille geri dönüş yaptılar?

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
ben de diyorum furkan kardeşimin neden son 2-3 gündür aimi kaymıyor. sebebi belli oldu. yakıştıramadım sana. hayırlı geceler dilerim.

ticket atınca rito yetkilileri nasıl bir dille geri dönüş yaptılar?
Gayet iyiydi. Bu arada AFK kalmaktan ceza aldım 3. Parti yazılımdan değil xD

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selamlar, bugün Valorant'ta @!Mustafa ile derecesiz girdim, el bitiminde banlandığımı söyleyen bir mesajla karşılaştım fakat ne bir 3. parti yazılım kullandım ne de hesap başka birinde mevcuttu yani başkası da oynamış olamaz. Neden ban yediğimi bilmiyorum fakat Client'e gelince "şüpheli" olduğumu söylüyor. Bu durumu daha önce yaşayan var mı?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
yegenim bunlar hep ameriganın oyunları (!) :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,841
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin