Sabah 6'da oyun kapanacak yamadan dolayı tahminimce sabah 8-9 arası gelmiş olur. Yardımcı olduysam en iyi cevap işaretlersen sevinirim.Valorant Yeni Battle Pass saat kaçta gelir ?
Nerede yazıyorSabah 6 da oyun kapanacak yamadan dolayı tahminimce sabah 8-9 arası gelmiş olur.
emin misin? sezon 1.5 saat sonra bitiyor, bazı arkadaşlar 3 demişti bende heyecanlı heyecanlı bekliyordumSabah 6 da oyun kapanacak yamadan dolayı tahminimce sabah 8-9 arası gelmiş olur.
nerde yazıyor ama onu soruyorum?Arkadaşlar eminim;
Oyun 28/04/2021 06:00 GMT+03 itibarıyla gelecek yama için devre dışı bırakılacak.
https://status.riotgames.com/valorant?region=eu&locale=tr_TR buyur Ziya'cım.nerde yazıyor ama onu soruyorum?
Bende aldım hocam, vf pay sağolsun 1800 vp var kenarda şuan. Ha ama bir sorun var benim main hesabım kilitlendi valorant hata 5'ten ticket attım 4 gün oldu geri dönüşte yok... Geç başlıcam battle passe.Bende VP yi hazırda bekletiyorum saat 3 te gelcek direkt alırım diye.
Hocam heyecanlı bir şekilde bekliyorum battle pass efsane bir şey geliyor bir tek bıçağı kötü zaten bıçak için almıyorum.Bende aldım hocam, vf pay sağolsun 1800 vp var kenarda şuan. Ha ama bir sorun var benim main hesabım kilitlendi valorant hata 5'ten ticket attım 4 gün oldu geri dönüşte yok... Geç başlıcam battle passe.
Link atar mısınız ben de merak ettim, göz atamadım.Hocam heyecanlı bir şekilde bekliyorum battle pass efsane bir şey geliyor bir tek bıçağı kötü zaten bıçak için almıyorum.