Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?
Rgb kelebek2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?
Hocam hiç sevmiyorum o kelebeği. Gereksiz daha pahalı ve biraz abartı gibi geldi bana. O yüzden özellikle onu seçmedim. Mrsela yağmacı bıçakmı yoksa janti kelebekmi daha iyi olur?Rgb kelebek
RGX kullanıyorum ilk gün aldım ben de kelebek istiyordum ama rgx dışındakiler çok sıkar bence. Ses olarak, görsel efekt vs. Ben beğenmiyorum. Semavi Yelpaze ve asil karambit de iyi2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?
Hocam asil karambit denemiştim ve pek hoşuma gitmedi. Bıçak görünüşü güzel ama bıçağı çakı yapmışlar. Birde animasyonlarıda çok kısa.RGX kullanıyorum ilk gün aldım ben de kelebek istiyordum ama rgx dışındakiler çok sıkar bence. Ses olarak, görsel efekt vs. Ben beğenmiyorum. Semavi Yelpaze ve asil karambit de iyi
Hocam abartıya kaçılmış bence elimizde bıçak değilde camla ışık tutuyormuşuz gibi geldi bana. Ama güzel bıçak.RGX kullanıyorum ilk gün aldım ben de kelebek istiyordum ama rgx dışındakiler çok sıkar bence. Ses olarak, görsel efekt vs. Ben beğenmiyorum. Semavi Yelpaze ve asil karambit de iyi
Yelpaze ve İyon bıçak var bende ayrıca özellikle Yelpazeye bakabilirsin ikisini de gece pazarından çok uyguna almıştımHocam asil karambit denemiştim ve pek hoşuma gitmedi. Bıçak görünüşü güzel ama bıçağı çakı yapmışlar. Birde animasyonlarıda çok kısa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam abartıya kaçılmış bence elimizde bıçak değilde camla ışık tutuyormuşuz gibi geldi bana. Ama güzel bıçak.
bence daha güzelleri var biraz daha beklemeni tavsiye ederim2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?
Hocam üstte söyledim zaten rgx kelebeği pek sevmedim. Sadece alınır mı, fiyatını hak eder mi onu soruyorum?bende rgx kelebek var o daha iyi