Neler Yeni

Valorant yorunun janti kelebek bıçağı alınır mı?

Messinin kramponu

80+ Bronze
2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
2 aydır mağazama kelebek gelmesini bekliyordum ve bugün mağazama yorunun janti kelebek tarağı geldi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir bıçak alınabilir mi?
RGX kullanıyorum ilk gün aldım ben de kelebek istiyordum ama rgx dışındakiler çok sıkar bence. Ses olarak, görsel efekt vs. Ben beğenmiyorum. Semavi Yelpaze ve asil karambit de iyi

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yorunun bıçağı kötü ya.

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGX kullanıyorum ilk gün aldım ben de kelebek istiyordum ama rgx dışındakiler çok sıkar bence. Ses olarak, görsel efekt vs. Ben beğenmiyorum. Semavi Yelpaze ve asil karambit de iyi
Hocam asil karambit denemiştim ve pek hoşuma gitmedi. Bıçak görünüşü güzel ama bıçağı çakı yapmışlar. Birde animasyonlarıda çok kısa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam abartıya kaçılmış bence elimizde bıçak değilde camla ışık tutuyormuşuz gibi geldi bana. Ama güzel bıçak.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hocam asil karambit denemiştim ve pek hoşuma gitmedi. Bıçak görünüşü güzel ama bıçağı çakı yapmışlar. Birde animasyonlarıda çok kısa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam abartıya kaçılmış bence elimizde bıçak değilde camla ışık tutuyormuşuz gibi geldi bana. Ama güzel bıçak.
Yelpaze ve İyon bıçak var bende ayrıca özellikle Yelpazeye bakabilirsin ikisini de gece pazarından çok uyguna almıştım

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
bende rgx kelebek var o daha iyi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Zevk meselesi. Para vermek istesem çıksa mağazama alır mıydım? Hayır. Güzel mi? Evet. Şahsen Yağmacı bıçak daha iyi

Top Bottom