Valorant'a girince VRAM SAAT HIZI düşmesi

justice

80+
Reaksiyon skoru
0
RX 7700 XT 12gb ekran kartım var, bilgisayarda boş boş gezerken vram saat hızı 2238 sabitliyor.
Valoranta girdiğimde ise kendini 909'a sabitliyor. Bu da anlık droplara ve oyunu sanki 144hz gibi oynuyormuşum hissine kaptırıyor.
Monitörle bir ilgisi yok sorunum bu değil, valoranta girdiğim süre zarfında 909'a düşmesini istemiyorum bunu nasıl sağlayabilirim?

Ekler

• IMG_3123.webp
    IMG_3123.webp
    98.2 KB · Hit: 29
25.6.1 yazıyor bu güncel versiyon değil Valorant Unreal Engine 5 desteği geldi.
temiz kurulum de bunu kur.
güncel versiyonu indirdim hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600fps alıyorsunuz işte oyun deseniz zaten işlemci ağırlıklı ekran kartına bir yükü yokki artsın saat hızı
problem o ya zaten? ekran kartı monitöre düzgün bir görüntü veremediği için 600 fpsim varken oyun kasıyor hissiyatı veriyor.

problem o ya zaten? ekran kartı monitöre düzgün bir görüntü veremediği için 600 fpsim varken oyun kasıyor hissiyatı veriyor.
o zaman yüzde 99 luk fpsin de ssini atın ayrıca yırtılma sebepli kasma olmadığına emin olmak için sync veya freesync açın

Aynısını 6000 serisinde yaşadım iade ettim :D kimse inanmadı bana aynı akıcılık yok dedim paronayak muamelesi gördüm FPS oyununda freesync aç diyen gördüm. Bir ihtimal güç yönetimi yüksek performans da değilse onu ayarlayın birde amd nin kendi yazılımında varsa performansa çekin standart yerine. Yinede ben bir çok amd kart kullandım ama nedense ne nvidia kadar net görüntü alabildim ne de güzel %0.1 fps

grafikler en low da mı oynuyorsun yani 500 fps monitörün yoksa ayarları bir basamak yukarı alıp anti lag açar mısın oyun ayarlarından
Aynısını 6000 serisinde yaşadım iade ettim :D kimse inanmadı bana aynı akıcılık yok dedim paronayak muamelesi gördüm FPS oyununda freesync aç diyen gördüm. Bir ihtimal güç yönetimi yüksek performans da değilse onu ayarlayın birde amd nin kendi yazılımında varsa performansa çekin standart yerine. Yinede ben bir çok amd kart kullandım ama nedense ne nvidia kadar net görüntü alabildim ne de güzel %0.1 fps
bende 6800xt kullandım yıllarca hiç sorun yaşamadım freesync adrenalin üzerinden kapalı kullanıyordum 380-400 fps vs alıyordum diye hatırlıyorum bence başka sorun var bios chipset driver vs ile ilgili de olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri