- Reaksiyon skoru
- 141
Arkadaşlar merhaba GeForce Experience de önemli anları kaydedebiliyoruz. Aynı özellik Radeon Software de varmı acaba varsa nerede yardımcı olabilir misiniz ?
VarArkadaşlar merhaba GeForce Experience de önemli anları kaydedebiliyoruz. Aynı özellik Radeon Software de varmı acaba varsa nerede yardımcı olabilir misiniz ?
İsmi nedir hangi ayarlardan açabilirim?
Açıkladım okursanız.İsmi nedir hangi ayarlardan açabilirim?
Bilmiyorum ama imzanda Nvdia kart var?
Doğru ben zaten geforce ile alıyorumBilmiyorum ama imzanda Nvdia kart var?
Mantıklı düşünsene sen nasıl amd yazılımını indirdinde ayarladın anlamadım.Nvidia kartın var o yüzden çıkmıyordur.Doğru ben zaten geforce ile alıyorum
Ama neden software da yok ki
Nvidia karta amd driverını nasıl kurmayı becerdinDoğru ben zaten geforce ile alıyorum
Ama neden software da yok ki
Her elin son 1 dk sını kaydediyor dimiVar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlara gir genele gel görüntü tekrarı var onu aç son kaç dakikayı kaydetmesini istiyorsun onu ayarla (1 dakika iyidir).Sonra kısayol tuşlarına gir görüntü tekrarını kaydet yerinden tuş ata.
Sen atadığın tuşlara basınca son 1 dakikayı kaydediyor güzel vuruşlar yapınca falan basarsın o tuşlara işteHer elin son 1 dk sını kaydediyor dimiona göre ayarlıcamda teşekkürler bu arada
Hallettim çok teşekkür ederimSen atadığın tuşlara basınca son 1 dakikayı kaydediyor güzel vuruşlar yapınca falan basarsın o tuşlara işte