Valorant'da önemli anları kaydetmek

Reaksiyon skoru
141
Arkadaşlar merhaba GeForce Experience de önemli anları kaydedebiliyoruz. Aynı özellik Radeon Software de varmı acaba varsa nerede yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba GeForce Experience de önemli anları kaydedebiliyoruz. Aynı özellik Radeon Software de varmı acaba varsa nerede yardımcı olabilir misiniz ?
Var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlara gir genele gel görüntü tekrarı var onu aç son kaç dakikayı kaydetmesini istiyorsun onu ayarla (1 dakika iyidir).Sonra kısayol tuşlarına gir görüntü tekrarını kaydet yerinden tuş ata.

Bilen varsa yazsın ya, ben de kaydetmek istiyorum. Herhangi bir süre sınırı var mı?

Açıkladım okursanız.
1618151157329.png

1618151174707.png

genel kısmında bende yok

Doğru ben zaten geforce ile alıyorum :D
Ama neden software da yok ki
Mantıklı düşünsene sen nasıl amd yazılımını indirdinde ayarladın anlamadım.Nvidia kartın var o yüzden çıkmıyordur.

Var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlara gir genele gel görüntü tekrarı var onu aç son kaç dakikayı kaydetmesini istiyorsun onu ayarla (1 dakika iyidir).Sonra kısayol tuşlarına gir görüntü tekrarını kaydet yerinden tuş ata.
Her elin son 1 dk sını kaydediyor dimi :) ona göre ayarlıcamda teşekkürler bu arada

Her elin son 1 dk sını kaydediyor dimi :) ona göre ayarlıcamda teşekkürler bu arada
Sen atadığın tuşlara basınca son 1 dakikayı kaydediyor güzel vuruşlar yapınca falan basarsın o tuşlara işte

Geri