Modem olabilir, altyapı ile ilgili bir sorun olabilir, eve gelen kabloda sorun olabilir tek tek bakmanız gerek bunlarda sorun olmadığını düşünüyorsanız internet sağlayıcınızı arayın tarif edin yardım etsinler.Normalde internetim sabit 9-12 ping arası gidip gelir ama sürekli saniyelik 1000e çıkıp duruyor başka oyunlarda bu kadar olmuyor sebebi ne olabilir
Ethernet kablosu ilemi oynuyorsun.Normalde internetim sabit 9-12 ping arası gidip gelir ama sürekli saniyelik 1000e çıkıp duruyor başka oyunlarda bu kadar olmuyor sebebi ne olabilir
interneti uydu ile alıyoruz zaten ama 1 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntı yoktu yeni yeni başladıModem olabilir, altyapı ile ilgili bir sorun olabilir, eve gelen kabloda sorun olabilir tek tek bakmanız gerek bunlarda sorun olmadığını düşünüyorsanız internet sağlayıcınızı arayın tarif edin yardım etsinler.
evet var ama öyle çok büyük işler yapmıyorlar haber okuma insta ana sayfa bakma vb.Evde interneti sizden başka kullanan var mı ?
Öyle büyük iş yapmasalar bile bir istek girdiklerinde anlık pinginizi yükseltirler bir bufferbloat testi yapın testi bizimle paylaşın https://www.waveform.com/tools/bufferbloatinterneti uydu ile alıyoruz zaten ama 1 ay öncesine kadar böyle bir sıkıntı yoktu yeni yeni başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet var ama öyle çok büyük işler yapmıyorlar haber okuma insta ana sayfa bakma vb.
Sanmıyorum çünkü gece 3-4 gibi herkes uyurken girdiğimde de oluyor,ve dediğim gibi 1 ay öncesine kadar kardeşim birkaç cihazdan bağlanıp oyun oynamasına rağmen ping sabittiÖyle büyük iş yapmasalar bile bir istek girdiklerinde anlık pinginizi yükseltirler bir bufferbloat testi yapın testi bizimle paylaşın https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
İnternet sabit de değil zaten siz yazmadan önce ölçtüğümde 13 Download 3 Upload alıyordumSanmıyorum çünkü gece 3-4 gibi herkes uyurken girdiğimde de oluyor,ve dediğim gibi 1 ay öncesine kadar kardeşim birkaç cihazdan bağlanıp oyun oynamasına rağmen ping sabitti
Bu ping dediğim gibi böyle değildi evden gittim 1 haftalığına döndüğümde böyleydi,Eski ssler veya klipler olsa paylaşırdım fakat silindi.Normalde modem alt katta üst katta router ile bağlanıyorum internet 50mpbs ben üst kattan 35 civarı alıyodum ping 7-8 civarı sabittti jitter da aynı şekil 2-3den fazla olmazdı eve bazen misafir çocukları gelirdi 3-4 tane en fazla ulaşacağı değer 13-14 olurdu sabit bit şekildeHocam attığınız teste göre ortalama hiçkimse internetinizi kullanmazken 80 100 arası bir ping alacaksınız serverin uzaklığına göre fakat biri herhangi bir siteye girdiğinde pinginize +150 ila 300 arası bir değer eklenecek nereye girdiği önemsiz. Daha çok kişi kullanırsa istekte bulunursa bu değer artacak. Pinginizin sebebi bu sonuca göre
Hocam anlık pinginizin sebebi anlattığım şekilde ortaya çıkıyor. Qos ile modeme bağlanıp sizin dışınızda interneti kullananların upload ve downloadını sınırlamalısınız atıyorum 6 up 24 mb downloadınız vardır up down yapmayan için 10 mb down 0.5 upload şeklinde kısıtlayıp bu ani pingi çözebilirsiniz.Bu ping dediğim gibi böyle değildi evden gittim 1 haftalığına döndüğümde böyleydi,Eski ssler veya klipler olsa paylaşırdım fakat silindi.Normalde modem alt katta üst katta router ile bağlanıyorum internet 50mpbs ben üst kattan 35 civarı alıyodum ping 7-8 civarı sabittti jitter da aynı şekil 2-3den fazla olmazdı eve bazen misafir çocukları gelirdi 3-4 tane en fazla ulaşacağı değer 13-14 olurdu sabit bit şekilde
Alıntıyı görüntüleBenim asıl muzdarip olduğum konu bu aslında