cornlov
80+ Bronze
Snr margin değerlerini göremedim, normalde burada yazardıbakman istediğiniz bu mu ?
Alıntıyı görüntüle
Snr margin değerlerini göremedim, normalde burada yazardıbakman istediğiniz bu mu ?
Alıntıyı görüntüle
Türknete bildirin sistemi resetlesinler o zaman düzelebiliyor eskiden yaşamıştım.1.5 ay önce ttnet'den turknete geçiş yaptım.
25 mbps hızdan 35 mbps hız olarak geçtim.
Hız olarak aldığım paketi veriyor ama oyunlarda ping sorunu var.
Ttnetde 30 ping alıyordum valorantda turknette ilk hafta 30 du , sonra 40'a yükseldi. En sıkıntılısı valorant da normal kısa oyunlarda sıkıntı olmuyor 40 ta oynuyorum. Dereceli girdiğimde 1-2 oyun atıyorum pingim 150ye çıkıyor. Hız testi yapiyorum o sırada 15 mbps ve 2 upload gösteriyor. Yavaşlık hemende geçmiyor.
Dün ise dereceli girdim daha ilk oyuna girdim oyun sonuna doğru pingim fırladı. Sonra 2 oyun daha attım 150 pingle halen düşmedi. Bu sorun başına gelmiş olup ta çözebilen varmi turkneti arayarak . Yani uğraşırsam ping sorunumu çözerlermi yoksa başka bir firmaya mi geçeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşamları oynuyorum. Dipnot.
dün arıza kaydı açtım. sonra güncelledik dediler ama yine aynı .Türknete bildirin sistemi resetlesinler o zaman düzelebiliyor eskiden yaşamıştım.
Snr margin değerlerini göremedim, normalde burada yazardı
Hattın fena degil. Snr marjin degerin ortalama... Zayıflama orani ortalama iyi.dün arıza kaydı açtım. sonra güncelledik dediler ama yine aynı .
Alıntıyı görüntüle
buldum galiba.
Hattın fena degil. Snr marjin degerin ortalama... Zayıflama orani ortalama iyi.
47mb download upload 10mb e kadar alabiliyorsun..ama paketin 35mb oldugu icin okadar alabiliyosun.
İnternet kutusundan gelen kabloda hiç ek var mı?
zaten internetim iyi ama oyunda ping fırlıyor. tek sıkıntım o benim.Hattın fena degil. Snr marjin degerin ortalama... Zayıflama orani ortalama iyi.
47mb download upload 10mb e kadar alabiliyorsun..ama paketin 35mb oldugu icin okadar alabiliyosun.
İnternet kutusundan gelen kabloda hiç ek var mı?
İnternete bağlı tv, cihaz vs var mı?tek kablo ile modemge geliyor. modemden kasayı aşağıdaki ethernet kablosu ile baglantı yapıyorum .
Yükleniyor...
www.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
zaten internetim iyi ama oyunda ping fırlıyor. tek sıkıntım o benim.
Ve modemin nedir?İnternete bağlı tv, cihaz vs var mı?
Modemim tenda v12İnternete bağlı tv, cihaz vs var mı?
Ve modemin nedir?
Hocam aynısı şu an ben de yaşıyorum. Online oyunlardan soğudum. İnternet babamın üzerine olduğu için babama aramasını söyledim fakat beni dinlemiyor. Yaklaşık 6-7 senedir turknet kullanıyoruz ve 5-6 aydır bunla uğraşıyoruz.1.5 ay önce ttnet'den turknete geçiş yaptım.
25 mbps hızdan 35 mbps hız olarak geçtim.
Hız olarak aldığım paketi veriyor ama oyunlarda ping sorunu var.
Ttnetde 30 ping alıyordum valorantda turknette ilk hafta 30 du , sonra 40'a yükseldi. En sıkıntılısı valorant da normal kısa oyunlarda sıkıntı olmuyor 40 ta oynuyorum. Dereceli girdiğimde 1-2 oyun atıyorum pingim 150ye çıkıyor. Hız testi yapiyorum o sırada 15 mbps ve 2 upload gösteriyor. Yavaşlık hemende geçmiyor.
Dün ise dereceli girdim daha ilk oyuna girdim oyun sonuna doğru pingim fırladı. Sonra 2 oyun daha attım 150 pingle halen düşmedi. Bu sorun başına gelmiş olup ta çözebilen varmi turkneti arayarak . Yani uğraşırsam ping sorunumu çözerlermi yoksa başka bir firmaya mi geçeyim?
Akşamları oynuyorum. Dipnot.
gerçekten kanser ediyor bu durum benide . bugün türknet le tekrar görüşeceğim. çözebilirlerse devam olmazsa millenicoma geçeceğim. o da olmazsa başa dönüp ttnetden devam edeceğim.Hocam aynısı şu an ben de yaşıyorum. Online oyunlardan soğudum. İnternet babamın üzerine olduğu için babama aramasını söyledim fakat beni dinlemiyor. Yaklaşık 6-7 senedir turknet kullanıyoruz ve 5-6 aydır bunla uğraşıyoruz.