Neler Yeni

Valorant'da skınlerin bir avantajı var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
etkisi var ancak hissiyattan dolayı oluyor bencede. mesela asil vandal ile sıkarken duydugun sesler yada yağmacı ile sıkarkenki verdiği hissiyat ile daha iyi oynamana sebep olabiliyor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
arkadaşlar şaka yazdım baya ciddiye alanlar olmuş şakamısınız silahların şuan gerçekten farkı yok hatta bazen default skinlerle daha iyi vurduğumu hissediyorum ve default skinle oynuyorum

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
arkadaşlar hep merak etmişimdir valorant'de skınlerin silahın tepmesi yada hasar verme açısından bi avantajı oluyomu diye sizce oluyomu?
Tepmesi gibi şeylere yok, bazı silahların mermilerinin gidişini daha iyi görüyorsun, örnek: Yağmacı, Fatih. Bazılarının sesleri daha farklı geliyor. Sanırım profesyonel bir oyuncu en avantajlısının yağmacı olduğunu söylemişti ama bahsettiğin şekilde bir fark yok merak etme 🤣

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
şaun kullandığım skinlerin yerine default alıp oynamışlığım çok o yüzden hiç bir etkisi yok bence

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
arkadaşlar hep merak etmişimdir valorant'de skınlerin silahın tepmesi yada hasar verme açısından bi avantajı oluyomu diye sizce oluyomu?
Bence var vandal elime süremem ejder skini yerden bulunca komandoya dönüşüyorum

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
somut anlamda yok ama soyut anlamda var silah aimine yardım etmese bile sen daha iyi vuruyorsun adam kesdikten sonra çıkan ses seni gaza getiriyor

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Sadece görünüş.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
yüksek eloda oynayan adam her silah la vurur zaten ve böyle bir durum onun için yoktur düşük elodada çok önemsemeye gerek yok istediğin gibi oyna
somut anlamda yok ama soyut anlamda var silah aimine yardım etmese bile sen daha iyi vuruyorsun adam kesdikten sonra çıkan ses seni gaza getiriyor

FurSam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Furkan Samed Bayrakcı
Yok hocam öyle bir şey. Neymiş ejder vandal sekmiyormuş. Max silver adamlar oynayamıyorlar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Animasyonlu silahların mermileri giderken renkli ve net gözüktüğü için sekmeme hissiyatı veriyor fakat mesela yerden kış harikası vandal aldın diyelim onda animasyon yok normal siyah vandalın aynı hissiyatını veriyor ve animasyonlu skinler insanı gaza getirdiği için insanlar iyi oynuyor.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
bu skin sistemini en güzel cs yaptı. keşke valorant da öyle yapsaydı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,632
Üyeler
164,883
Son üye
metepek
Top Bottom