valorantdan tehdit aldım

Hiç bişey olmaz ya. Höö hııı höö diyen bi çocuk vardı o aklıma geldi nedense 😂😂😂
hocam hesapta baya para var onların gitmesini istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Troll değil de arkadaşın yaşı küçük galiba da sorun olmaz. Riot çalışanı değilse bir şey olmaz da riot çalışanı olsa böyle küfür edemez :D
ya daha önce evime dava kağıdı gelicek diye bir olay yaşamıştım onun yalan olduğu apaçık belliydi ama yaşım baya küçüktü şimdi adam baya ciddi konuşuyordu korktum

hocam hesapta baya para var onların gitmesini istemiyorum
Hocam söylediğine göre söven karşıdaki şahıs. Yani bu durumda sizlik bişi yok. Karşıdakini raporla geç. Sizde küfür etmiş olsaydınız en fazla o da raporlardı geçici ban yerdiniz.

Keşke mute atsaydın arkadaşa böyle tek amacı kavga olanlar ile oyuna girince mute atın ve oyununuza bakın.

Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?

Hesabiniz gidecek diyenlerin 99%'u karsisindakini ***** yerine koyan veya koymaya calisan velet beyinlilerdir, tecrube ile sabit. İcini ferah tut, klip falan varsa Riot'a ticket at bakalim kimin hesabi gidiyormus :D

Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?
Hocam birinden küfür ya da hakaret yediğiniz zaman raporlayın ben çok adam cazalandırdım haddi hesabı yok zaten artık eskisi gibi değil anında ceza yapıştırıyor riot daha dün iki kişiyi cazalandırdım küfür den.

toxic kitle..

Salla kanka bir şey yapamaz, az mantık kullan. Oyunda küfür etmeye cesareti yetenin gerçekte icraatı ne ola ki?

Benim virüs konularım daha gerçekçi.

Raporla geç. Bunun için oyunun sunucularına erişmeleri gerek. Riot gelişmiş bir şirket. Yapmaları zor. Özellikle küfür etmediysen neden boşuna denesinler?

Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama böyle şeyleri kafana takma. Hiç bir cacık olmaz aksine bişey olacaksa bile ona olur sonuçta hakaret eden taraf o. Mute'la geç oyunun keyfini çıkar

bir şey olmaz hocam

Günde kaç tane Oxford mezunu 1.90 sporcu zengin kaslı yakışıklı güçlü silahşör adamdan laf yersen ye hepsi boş teneke. O yüzden boşver gitsin. Video kaydı açıp ticket atınca 1 hafta mola yapar onlar

Bu kadar ağır küfür ediyorlarsa kaydet riota at direkt ban yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,096
Üyeler
184,104
Son üye
Elaksy
Geri