Neler Yeni

valorantdan tehdit aldım

Eluu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Rog strix 2080
Hiç bişey olmaz ya. Höö hııı höö diyen bi çocuk vardı o aklıma geldi nedense 😂😂😂
hocam hesapta baya para var onların gitmesini istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Troll değil de arkadaşın yaşı küçük galiba da sorun olmaz. Riot çalışanı değilse bir şey olmaz da riot çalışanı olsa böyle küfür edemez :D
ya daha önce evime dava kağıdı gelicek diye bir olay yaşamıştım onun yalan olduğu apaçık belliydi ama yaşım baya küçüktü şimdi adam baya ciddi konuşuyordu korktum

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan

hocam hesapta baya para var onların gitmesini istemiyorum
Hocam söylediğine göre söven karşıdaki şahıs. Yani bu durumda sizlik bişi yok. Karşıdakini raporla geç. Sizde küfür etmiş olsaydınız en fazla o da raporlardı geçici ban yerdiniz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Keşke mute atsaydın arkadaşa böyle tek amacı kavga olanlar ile oyuna girince mute atın ve oyununuza bakın.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?

Hesabiniz gidecek diyenlerin 99%'u karsisindakini ***** yerine koyan veya koymaya calisan velet beyinlilerdir, tecrube ile sabit. İcini ferah tut, klip falan varsa Riot'a ticket at bakalim kimin hesabi gidiyormus :D

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Merhaba arkadaşımla düzgünce oynuyorduk karakterimizi aldık oyuna girdik ilk el geçti oyunu kazanıyoruz bana ve arkadaşıma sövmeye başladı ben beni kaldır dedim Sage karakteriyle bir anda sövmeye başladı biz arkadaşımla ağzımızdan küfür çıkartmadık laf etmedik büyüğümüzdü sonra bir anda sizin ananızı... Dedi oyun sonu sizin bacınızı... Dedi hesabınız gidecek dedi falan biz de korkmaya başladık bir şey olur mu daha önce yaşayan var mı?
Hocam birinden küfür ya da hakaret yediğiniz zaman raporlayın ben çok adam cazalandırdım haddi hesabı yok zaten artık eskisi gibi değil anında ceza yapıştırıyor riot daha dün iki kişiyi cazalandırdım küfür den.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
toxic kitle..

Salla kanka bir şey yapamaz, az mantık kullan. Oyunda küfür etmeye cesareti yetenin gerçekte icraatı ne ola ki?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Benim virüs konularım daha gerçekçi.

Raporla geç. Bunun için oyunun sunucularına erişmeleri gerek. Riot gelişmiş bir şirket. Yapmaları zor. Özellikle küfür etmediysen neden boşuna denesinler?

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama böyle şeyleri kafana takma. Hiç bir cacık olmaz aksine bişey olacaksa bile ona olur sonuçta hakaret eden taraf o. Mute'la geç oyunun keyfini çıkar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
bir şey olmaz hocam

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Günde kaç tane Oxford mezunu 1.90 sporcu zengin kaslı yakışıklı güçlü silahşör adamdan laf yersen ye hepsi boş teneke. O yüzden boşver gitsin. Video kaydı açıp ticket atınca 1 hafta mola yapar onlar

En İyi Cevap
3
Bu kadar ağır küfür ediyorlarsa kaydet riota at direkt ban yer.

Top Bottom