Neler Yeni

Valorantı Yüklememelisiniz

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Dediğim gibi her şeyiyle biliyorum demiyorum ama tüm bilgisayara erişme yetkisi olan anti-cheat’ın böyle bir boşluğu olacağını düşünmüyorum sadece.
Tüm her şey kendine bağlı olan işletim sistemi olan Windows da var ama virüs olayı nasıl bitmiyorsa altıüstü bir programa o kadar güvenmek de o kadar saçma gözümde. Dünyada ne yazılımcılar var, içinden geçerler sistemin de o düzeyde bir saldırı düzenlemek onlar için muhtemelen zaman kaybı olur.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Arada oynuyorum. Bazen kolsuzlugum tutuyor 5.6 leş alıyorum küfür ediyolar. Bazen bilege kuvvet geliyor +20 alıyorum oo iyisin diyen yok. Kendileri olur , sen ölünce küfür ederler. 🤣🤣

Vanguard yuklenmezse de oyun açılmıyor diye biliyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ne Riot un nede profesyonel Hacker ların seninle veya diğer standart oyuncular ile işi olmaz, bolca paran varmı ? ünün şöhretin varmı ? Böyle uğraşıcak adamlar iyi paralar için uğraşır. Bunlara bu kadar takılmayın internet aleminde bol bol bilgileriniz, verileriniz yayılıyor ve satılıyor.

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
Valorant oyununun hilecileri engellemek adına oluşturmuş olduğu Vanguard hile koruma programı bilgisayarınızın güvenliği için önemli bir tehdit oluşturuyor. Vanguard Kernel-Anti Cheat (Hile Koruma) sistemdir. Neredeyse bütün online oyunların hile engelleme yazılımı vardır. Ama diğer oyunların kullandığı anti-cheat (hile koruma) Vanguard kadar yetki istemiyor.Alıntıyı görüntüle
Resimde gördüğünüz üzere ring 0-1-2-3 yazan yerler bilgisayarınızın hangi yazılıma ne kadar yetki verdiğidir. Uygulamalar Ring 3'te
Aygıt sürücüleri 2-1 yetkisinde çalışır. 0 Yetkisi bilgisayarınız da ki her şeyi yönetebilen yazılımlar içindir. Vanguard Ring 0'da çalışır.
Bunun anlamı bilgisayarınız açık olduğu sürece arkaplanda ne yaparsanız yapın 7-24 çalışıp sisteminizi sürekli tarayabilir.
Riot Çalışanının yazdığı yazı burada ingilizce bilenler okuyabilir. Anlamayanlar için altta özet geçeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Özet: Evet sistem açıldığında çalışan bir yazılım. Fakat oyun çalışmadığı sürece hiçbir şey taramıyor. Sistemin çok az kaynağını kullanarak çalışması için tasarlandı ve Vanguard sunucularımıza herhangi bir veri göndermiyor (sunucularımız ile herhangi bir iletişimi-bağı yok). İstediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.

Vanguard düzgün çalışmadığında bilgisayarınızı baştan başlatmanızı gerektiren şey de bu. Bütün yetkiyi alabilmesi için sistemin baştan başlaması gerekiyor. Yani bir rootkit. Amacı hileyi engellemek olabilir. Fakat bütün yetkilere sahip olan bu hile koruma programının Riot Games yani Tencent Games'e ait. Tencent Games'de Çine ait bir firma. Çin Vanguard'ı kötü amaçla kullanmayabilir. Ama bilgisayarınızı hacklemeye çalışan kişilerin bu programı kullanıp bütün yetkilere sahip olabileceği anlamına geliyor bu. Ayrıca bu kadar yetkiye rağmen hileleri engelleyemediler
Alıntıyı görüntüle
Vanguard hakkında daha fazla bilmek isteyenler için

Edit: Bu ay içinde hile yapan birisi daha banlandı
onu bunu bilmemde valorant yüklenmemeli ona katılıyorum kitlesi bi tık weled herkes değil ama genel olarak weled ve aim diye bişey yok mekanikler kötü cs de silversan valorantta daha yükseksin oyunu popüler yapanda bu en kolsuz insan bile bişeyler yapabiliyo

bertoni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ali Soymazoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc , Futbol
Steam
https://steamcommunity.com/id/berantoni/
Discord
bertoni#0001
şahsen vanguard en iyi anti cheatlar arasında 1. sıraya koyarım

hwid ban yemiştim oyunda oyun dosyalarıyla oynayıp karakterleri duvar arkasından görünür şekilde ayarladım ve çalıştıda ama çok uzun sürmedi ardından hesap sonrada pc banı yedim destek kaydı oluşturdum bot mesajı 3-4 ay içinde ban kalkacak falan filan diyip konuyu kilitliyorlar hiç mesaj atmayın uğraşmayın eğer sorun olmazsa nasıl hwid banımı kaldırdığımla ilgili konuda açarım

zaten hwid banın çalışmasından belli battleye gibi anti cheatlar regedit dosyalarına bakıyor regeditdeki uuid değiştiğinizde hwid banınızda kalkar ama vanguard çok farklı çalışıyor regedit dosyalarına hiç bakmıyormuş gibi sanki pc nin en temelinden bakıyormuş gibi duruyor bu da zaten yüksek bir yetki gerektirdiği açık ve net hacker konusuna gelirsek olası bi hacklenmede vanguard aracı olarak kullanılacağını sanmıyorum zaten yapabileceklerinide düşünmüyorum valorantta hileyi çoluk çocuk yapamaz csdeki gibi bir ortam yok o yüzden hileci sayısı daha az daha çok ek aygıtlarla yapıyorlar arduino flash bellek gibi aygıtlarda çalıştırarak color aimbot yada triggerbot yapabiliyorlar gerçekten vanguard güçlü ve her önüne gelen vanguardı geçemiyor sayılı hile siteleri vardı zamanla crack olayları çıktı kod sızdırıldı başka forumlardada aynı hileler çıktı temelinde aynı kaynak kodlarını kullanıyor bu hilelerde riot da dava ediyor vs iyi yapıyorlar seahax gibi siteler kapatılıyor ben hayatım boyunca bu kadar titizlikle hileyi önleyen bi oyun görmedim görebileceğimide sanmam vanguarddan korkmanıza gerek yok başta bir takım sorunlar yaşatıyordu bende yaşadım ama şimdi sorunsuz çalışıyor ve pc yi riske atacak durumda yok kapatmak isterseniz başlangıçtan vanguardı devre dışı bırakın her pc açıldığında açılmıyor gene tamamen devre dışı kalmıyor oyuna girebiliyorsunuz ama arkada boş boş çalışmıyor yani hile illa yapılır her online oyunun sorunudur vanguard değilde battleye yada easy anti cheat kullanılsaydı cs de olduğu gibi çok hile var diye ağlıyor olacaktınız bu da bir gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:

gösteriş olsun diyemi ?:D hile yapması basit bir oyun değil hile kaynamıyor ayriyetten 1 kere geldi bana hile o da maç esnasında ban yedi

madem gösteriş olsun diye madem o kadar geçilmesi basit bir anti cheat neden hile bulup denemiyorsun çalışırsa banada verirsin
ben bugdan yararlandığım için ban yedim nasıl kaldırırım.? ne oluur

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
ben bugdan yararlandığım için ban yedim nasıl kaldırırım.? ne oluur
kaldırmak için anakartının amibios olması lazım format atıp amidewin ile id değiştiriyorum ben bayadır girmiyorum oyuna format attığımdan beri banım bu ay kalkıyor geri oynamaya başlarmıyım bilmiyorum kitlesi çöp oyun oynamayın

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
arkadaş baya boş atmış ya :D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
eklemeyi unutmuşum eğer vanguard bu kadar yetkiye sahip olmasaydı battleye yada eac kullanan fpp shooter türü oyunlarda ağladığınız gibi buradada çok hile var diye ağlayacaktınız vanguardı geçmesi çok zor geçenlerde zaten bunu 50-100 dolara sınırlı kişiye satıyor o yüzden oyununuza bakın

kaldıramazsın.
hayır kaldırabilir

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
eklemeyi unutmuşum eğer vanguard bu kadar yetkiye sahip olmasaydı battleye yada eac kullanan fpp shooter türü oyunlarda ağladığınız gibi buradada çok hile var diye ağlayacaktınız vanguardı geçmesi çok zor geçenlerde zaten bunu 50-100 dolara sınırlı kişiye satıyor o yüzden oyununuza bakın

hayır kaldırabilir
kaldırır ama riot kaldırmaz, hwid değiştirebilirse kaldırabilir sadece.

Top Bottom