Neler Yeni

Valorantı Yüklememelisiniz

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
şahsen vanguard en iyi anti cheatlar arasında 1. sıraya koyarım

hwid ban yemiştim oyunda oyun dosyalarıyla oynayıp karakterleri duvar arkasından görünür şekilde ayarladım ve çalıştıda ama çok uzun sürmedi ardından hesap sonrada pc banı yedim destek kaydı oluşturdum bot mesajı 3-4 ay içinde ban kalkacak falan filan diyip konuyu kilitliyorlar hiç mesaj atmayın uğraşmayın eğer sorun olmazsa nasıl hwid banımı kaldırdığımla ilgili konuda açarım

zaten hwid banın çalışmasından belli battleye gibi anti cheatlar regedit dosyalarına bakıyor regeditdeki uuid değiştiğinizde hwid banınızda kalkar ama vanguard çok farklı çalışıyor regedit dosyalarına hiç bakmıyormuş gibi sanki pc nin en temelinden bakıyormuş gibi duruyor bu da zaten yüksek bir yetki gerektirdiği açık ve net hacker konusuna gelirsek olası bi hacklenmede vanguard aracı olarak kullanılacağını sanmıyorum zaten yapabileceklerinide düşünmüyorum valorantta hileyi çoluk çocuk yapamaz csdeki gibi bir ortam yok o yüzden hileci sayısı daha az daha çok ek aygıtlarla yapıyorlar arduino flash bellek gibi aygıtlarda çalıştırarak color aimbot yada triggerbot yapabiliyorlar gerçekten vanguard güçlü ve her önüne gelen vanguardı geçemiyor sayılı hile siteleri vardı zamanla crack olayları çıktı kod sızdırıldı başka forumlardada aynı hileler çıktı temelinde aynı kaynak kodlarını kullanıyor bu hilelerde riot da dava ediyor vs iyi yapıyorlar seahax gibi siteler kapatılıyor ben hayatım boyunca bu kadar titizlikle hileyi önleyen bi oyun görmedim görebileceğimide sanmam vanguarddan korkmanıza gerek yok başta bir takım sorunlar yaşatıyordu bende yaşadım ama şimdi sorunsuz çalışıyor ve pc yi riske atacak durumda yok kapatmak isterseniz başlangıçtan vanguardı devre dışı bırakın her pc açıldığında açılmıyor gene tamamen devre dışı kalmıyor oyuna girebiliyorsunuz ama arkada boş boş çalışmıyor yani hile illa yapılır her online oyunun sorunudur vanguard değilde battleye yada easy anti cheat kullanılsaydı cs de olduğu gibi çok hile var diye ağlıyor olacaktınız bu da bir gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:

gösteriş olsun diyemi ?:D hile yapması basit bir oyun değil hile kaynamıyor ayriyetten 1 kere geldi bana hile o da maç esnasında ban yedi

madem gösteriş olsun diye madem o kadar geçilmesi basit bir anti cheat neden hile bulup denemiyorsun çalışırsa banada verirsin
Aim dll'leri mevcut, çalışan bir programa enjekte edersen bulamaz. Her dosyayı tek tek açıp taramadıkça istediğini yapsın kısaca, aim dll'ler dünyaca fixlenemiyor. Ek olarak altıüstü bir oyun olarak kendini çok büyütüyor ki zeka olayı için skill koymalarına rağmen her şey kas hafızasına bağlı, beyni çok kullanmana gerek yok. Zamanla silinir işte.

Ben vanguardı 'msconfig'ten kapatıyorum valorant oynamak istediğim zamanlar (nadir) msconfigten tekrar açıp bilgisayarı yeniden başlatıyorum bu sayede sıkıntı çıkmıyor 2 tane antivirüs programımda mevcut istedikleri kadar hacklemeye çalışsınlar :)
2 antivirüs birbiri ile çakışır, tek bir tane olması sağlıklı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hile açtığında çat diye ban yemezsin ki zaten

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ban yeseler bile oyun bedava olduğu için kimse korkmuyor hile açmaktan.
HWID :oops:...

dia immo eloda gayet kaliteli insanlar tanıdım ben ama cidden bronz gümüş falan hiç çekilecek gibi değil
O yüzden kişi kendini geliştirip o çöp liglerden çabuk çıkmalı. Ha yeni gelen küfür edenin Rank girememesi olayı çok güzel olmuş bu arada. Küfür edenleri raporlayın, emin olun 3 gün 5 gün giremeyince Rank’a her seferinde caydırıcılık çok artacaktır.

Aim dll'leri mevcut, çalışan bir programa enjekte edersen bulamaz. Her dosyayı tek tek açıp taramadıkça istediğini yapsın kısaca, aim dll'ler dünyaca fixlenemiyor. Ek olarak altıüstü bir oyun olarak kendini çok büyütüyor ki zeka olayı için skill koymalarına rağmen her şey kas hafızasına bağlı, beyni çok kullanmana gerek yok. Zamanla silinir işte.
La bu dll’ler (evet enjekte edilenlerden bahsediyorum) CS 1.6’da insanların kendi oluşturduğu ant-cheatler tarafından bile fark ediliyordu :oops:. Yani söylediğin gibi olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
HWID :oops:...

O yüzden kişi kendini geliştirip o çöp liglerden çabuk çıkmalı. Ha yeni gelen küfür edenin Rank girememesi olayı çok güzel olmuş bu arada. Küfür edenleri raporlayın, emin olun 3 gün 5 gün giremeyince Rank’a her seferinde caydırıcılık çok artacaktır.

La bu dll’ler (evet enjekte edilenlerden bahsediyorum) CS 1.6’da insanların kendi oluşturduğu ant-cheatler tarafından bile fark ediliyordu :oops:. Yani söylediğin gibi olacağını düşünmüyorum.
Gidip 10 iq gibi notepad++'ya enjekte edersen bulması normal. Bu tarz hilelerin tek bir yakalanma yöntemi var, o da en yaygın enjekte edilme şekillerini bulmak ve enjektörlerini veri tabanına ekleyip o açıkken oyunun açılmasını önlemek. Zaten hile olayına aşina biriysen bu tarz hilelerin kullanılması zordur, çünkü artık üreticiler enjektörüyle birlikte vermiyor fix yememesi için ki uzun süredir sorunsuz çalışan bir sürü var. Exe dosyası hiç inmiyor bir tane dll veriyor sana o kadar. Hatta ayırıcı özelliği de sen belirliyordun sanırım.

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
Vanguard hiç bir işe yaramıyor oyun hile dolu bence sırf gösteriş olsun diye yapılmış bir uygulamadır VanGuard.
hile mi dolu çıktığından beri oynuyorum sadece 1.sezon 3.ksımda çok büyük bir güncelleme geldiği için o sıralarda arttı sonra yeni güncellemeyle hepsi temizlendi sadece 3 kere hile geldi maçıma 1 yıl boyunca.Büyük bir ihtimalle sen her güzel vurana veya şansa 1-2 kere smoke içi vurdu diye hile diyosundur

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Gidip 10 iq gibi notepad++'ya enjekte edersen bulması normal.
Aslında böyle yapmıyorlardı...
Bu tarz hilelerin tek bir yakalanma yöntemi var, o da en yaygın enjekte edilme şekillerini bulmak ve enjektörlerini veri tabanına ekleyip o açıkken oyunun açılmasını önlemek.
Hocam böyle bir şeyin imkanı nasıl olabilir, kendi fikrim anti-virüs programları gibi sezgisel olarak çalıştıkları, yani piyasadaki her hileyi bilmesine nasıl imkan olabilir, yapacağı şey: “bu hile, aha bak bu da mantık olarak aynı çalışıyor, o zaman bu da hile olabilir” veya “bu şekilde hile yapılıyor, bu da aynı şeyi farklı şekilde yapıyor” diyip bunları sınıflandırması şeklinde düşünüyorum. Yani sen bilinmeyen ya da ilk kez kullaılan bir hileyle bile oynasan hop ban yeme ihtimalin vardır muhtemelen. Adamlar alakasız programları bile aynı kategoriye sokabiliyor.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Aslında böyle yapmıyorlardı...

Hocam böyle bir şeyin imkanı nasıl olabilir, kendi fikrim anti-virüs programları gibi sezgisel olarak çalıştıkları, yani piyasadaki her hileyi bilmesine nasıl imkan olabilir, yapacağı şey: “bu hile, aha bak bu da mantık olarak aynı çalışıyor, o zaman bu da hile olabilir” veya “bu şekilde hile yapılıyor, bu da aynı şeyi farklı şekilde yapıyor” diyip bunları sınıflandırması şeklinde düşünüyorum. Yani sen bilinmeyen ya da ilk kez kullaılan bir hileyle bile oynasan hop ban yeme ihtimalin vardır muhtemelen. Adamlar alakasız programları bile aynı kategoriye sokabiliyor.
Heuristic analiz var zaten ancak dll dosyaları Windows kütüphanelerine bağlı ve yönetilen şey "fare"nin kendisi. Birnevi Teamviewer'dan birisi senin fareni kullansa Valorant ban atacak mı? Hiç sanmıyorum, bu dll de onu yapıyor. O yüzden bu tarz hilelerin normal kullanıcıdan ayırt edilecek şekilde bir analiz yöntemi mevcut değil, eğer yakalamak isterlerse oyun süresi boyunca 7 24 antivirüs taraması gibi çalışması gerek.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
banne oynicam

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Heuristic analiz var zaten ancak dll dosyaları Windows kütüphanelerine bağlı ve yönetilen şey "fare"nin kendisi. Birnevi Teamviewer'dan birisi senin fareni kullansa Valorant ban atacak mı? Hiç sanmıyorum, bu dll de onu yapıyor. O yüzden bu tarz hilelerin normal kullanıcıdan ayırt edilecek şekilde bir analiz yöntemi mevcut değil, eğer yakalamak isterlerse oyun süresi boyunca 7 24 antivirüs taraması gibi çalışması gerek.
Dediğim gibi her şeyiyle biliyorum demiyorum ama tüm bilgisayara erişme yetkisi olan anti-cheat’ın böyle bir boşluğu olacağını düşünmüyorum sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,408
Üyeler
164,838
Son üye
iCrown
Top Bottom