Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
Aim dll'leri mevcut, çalışan bir programa enjekte edersen bulamaz. Her dosyayı tek tek açıp taramadıkça istediğini yapsın kısaca, aim dll'ler dünyaca fixlenemiyor. Ek olarak altıüstü bir oyun olarak kendini çok büyütüyor ki zeka olayı için skill koymalarına rağmen her şey kas hafızasına bağlı, beyni çok kullanmana gerek yok. Zamanla silinir işte.şahsen vanguard en iyi anti cheatlar arasında 1. sıraya koyarım
hwid ban yemiştim oyunda oyun dosyalarıyla oynayıp karakterleri duvar arkasından görünür şekilde ayarladım ve çalıştıda ama çok uzun sürmedi ardından hesap sonrada pc banı yedim destek kaydı oluşturdum bot mesajı 3-4 ay içinde ban kalkacak falan filan diyip konuyu kilitliyorlar hiç mesaj atmayın uğraşmayın eğer sorun olmazsa nasıl hwid banımı kaldırdığımla ilgili konuda açarım
zaten hwid banın çalışmasından belli battleye gibi anti cheatlar regedit dosyalarına bakıyor regeditdeki uuid değiştiğinizde hwid banınızda kalkar ama vanguard çok farklı çalışıyor regedit dosyalarına hiç bakmıyormuş gibi sanki pc nin en temelinden bakıyormuş gibi duruyor bu da zaten yüksek bir yetki gerektirdiği açık ve net hacker konusuna gelirsek olası bi hacklenmede vanguard aracı olarak kullanılacağını sanmıyorum zaten yapabileceklerinide düşünmüyorum valorantta hileyi çoluk çocuk yapamaz csdeki gibi bir ortam yok o yüzden hileci sayısı daha az daha çok ek aygıtlarla yapıyorlar arduino flash bellek gibi aygıtlarda çalıştırarak color aimbot yada triggerbot yapabiliyorlar gerçekten vanguard güçlü ve her önüne gelen vanguardı geçemiyor sayılı hile siteleri vardı zamanla crack olayları çıktı kod sızdırıldı başka forumlardada aynı hileler çıktı temelinde aynı kaynak kodlarını kullanıyor bu hilelerde riot da dava ediyor vs iyi yapıyorlar seahax gibi siteler kapatılıyor ben hayatım boyunca bu kadar titizlikle hileyi önleyen bi oyun görmedim görebileceğimide sanmam vanguarddan korkmanıza gerek yok başta bir takım sorunlar yaşatıyordu bende yaşadım ama şimdi sorunsuz çalışıyor ve pc yi riske atacak durumda yok kapatmak isterseniz başlangıçtan vanguardı devre dışı bırakın her pc açıldığında açılmıyor gene tamamen devre dışı kalmıyor oyuna girebiliyorsunuz ama arkada boş boş çalışmıyor yani hile illa yapılır her online oyunun sorunudur vanguard değilde battleye yada easy anti cheat kullanılsaydı cs de olduğu gibi çok hile var diye ağlıyor olacaktınız bu da bir gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:
gösteriş olsun diyemi ? hile yapması basit bir oyun değil hile kaynamıyor ayriyetten 1 kere geldi bana hile o da maç esnasında ban yedi
madem gösteriş olsun diye madem o kadar geçilmesi basit bir anti cheat neden hile bulup denemiyorsun çalışırsa banada verirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 antivirüs birbiri ile çakışır, tek bir tane olması sağlıklı.Ben vanguardı 'msconfig'ten kapatıyorum valorant oynamak istediğim zamanlar (nadir) msconfigten tekrar açıp bilgisayarı yeniden başlatıyorum bu sayede sıkıntı çıkmıyor 2 tane antivirüs programımda mevcut istedikleri kadar hacklemeye çalışsınlar