Neler Yeni

Valorant'mı Csgo'mu hangisi en iyisi

Cs çok potansiyele sahip oyun ama valve içine ediyor. Çok iyi bir workshop desteği var. Valorant'ın tek iyi olduğu konu fps'e yeni başlayanlar için ideal, düşmanlar yavaş ve headshot atmak kolay.

En İyi Cevap
3
Hiç bir açıklama yapmadan sadece fanboyluk yapanlara karşı bunu kullanabilirsiniz.
s-l1200.webp

Can...

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Cs çok potansiyele sahip oyun ama valve içine ediyor. Çok iyi bir workshop desteği var. Valorant'ın tek iyi olduğu konu fps'e yeni başlayanlar için ideal, düşmanlar yavaş ve headshot atmak kolay.
Abi her şeye tamamımda potansiyel konusuna kendin katılıyor musun cidden? Oyunun gidebileceği maksimum yer belli zaten silah oyunu. Ancak o sis gibi şeyler gelebilir bu da potansiyel diye pazarlanamaz yani.

phopshen

80+ Bronze
kitleden bahsetmiyorum anti-hile sisteminden bahsediyorum
Ben de senin yazdığın yorumdan "seçkin alırsan anti-hile sistemi düzgün çalışıyor" çıkardım. Yani seçkin alsan da almasan da csgo anti-hile sistemi her zaman aynıdır sadece ranked maçlarda hile gelme olasılığı düşüktür.

Can...

80+ Platinum
Hocam buna katılmıyorum, valorantta kötü oyuyorsanız veletler liginde iseniz bu dediğiniz geçerli. Toxicliğe katılıyorum, ancak toxic birini banlatmak inanılmaz kolay ve hızlı.
alakası yok kafasına göre bir sistem o adama Allaha Atatürke sövüyordu ailevi değerlerim dahil ben onu vurdukca ez kudur yazdım dıye ben bir sene ban yedim

En İyi Cevap
3
alakası yok kafasına göre bir sistem o adama Allaha Atatürke sövüyordu ailevi değerlerim dahil ben onu vurdukca ez kudur yazdım dıye ben bir sene ban yedim
Abi bak sana yemin ediyorum kazandığım her 5 maçın 4 ünde
çerEZ ef0rsuz basit k0lay EZZ

yapıyorum, ve uzun süredir oynuyorum banı geç uyarı bile almadım. Dini değere sövenleri kaydedip alarmbota atıyorsun ve puf 1 gün içinde ban yiyorlar. Riot bu konuda tartışılmaz daha iyi sadece ne yapman gerektiğini bileceksin.
Bakmak istersen:

Can...

80+ Platinum
Abi bak sana yemin ediyorum kazandığım her 5 maçın 4 ünde çerEZ ef0rsuz basit k0lay EZZ
riot aga işte bana dediler ki maçta çok kullandın diye ban yedin açıldığın da ez kudur yazma diye uyardılar :D

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Hadi gelin bunu tartışalım
(Saygı çerçevesi içinde)
pc alalı 2 ay oluyor fakat twitch yt falan olsun oyunlara aşinayımdır. en baslarda paso valorant oynasam da csgo denedigimde aradaki sade kalite farkı valorantı bırakıp csye gecmeme sebep oldu ve bence cs

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Pazar açısından valo gerçekten rezalet. Hesabımda şuan 500-600 liralık vp var ve 2 aydır bi skin bekliyorum hala alamadım. CS nin pazarı daha iyi ancak oyunu para kazanmak için oynamakta bi tık saçma.
Drop sistemi değişti seviye atlayınca tüm haftalık droplar aynı anda düşüyor. Yüzlerce saat oynadım 2-3 aydır böyle yapıyorum. Küçük ucuz oyunları bu şekilde alıyorum cebimden ekstra para çıkmıyor. Her Çarşamba akşam 3 tam maç atsam yetiyor.

Abi her şeye tamamımda potansiyel konusuna kendin katılıyor musun cidden? Oyunun gidebileceği maksimum yer belli zaten silah oyunu. Ancak o sis gibi şeyler gelebilir bu da potansiyel diye pazarlanamaz yani.
Bu bakış açısıyla gelişimin önünü tıkamış oluyorsun zaten. Daha iyi vuruş hissi, daha iyi server, movement, çeşitli silahlar ve dengeleme, daha çeşitli ve oyuna yenilikler getiren operasyonlar vs. yapılacak yenilik çok. Ama valve para sağmayı sevdiği için cs2 ile beraber artık ayakkabı skinleri seçeriz kendimize xd

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,532
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bıkmadınız şu iki farklı yapıda ortak noktası sadece 5v5 fps shooter oyunu olan oyunları birbiri ile kıyaslamaya.. biri dümdüz aim oyunu bileği güçlü olan kazanıyor diğeri skillere dayalı her an rakibinin skillerini sürekli takip etmek zorunda olduğun bir yapıya sahip. Birbiri ile kıyaslanabilecek bir tarafı yok. Witcher ile Mafia definitive kıyaslamaktan farkı yok bu soruyu sorsak herkes saçma bir karşılaştırma der ancak temelinde ikisi de 3th person story oyun. Temelleri aynı olsa da birbirinden çok bağımsızlar. Kafanı yormak sürekli odağını oyuna vermek istersen valorantı, ben kafa dağıtmak için giriyorum skilleri takip edemem adam göreyim ya o beni vursun ya ben onu vurayım diyorsan csyi tercih edersin.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
CS net

Top Bottom