Valorant'mı Csgo'mu hangisi en iyisi

nasıl 240 alıyon ben i5 11400f le 300 leri görüyorum.
Bende 350 üstü görüyorum ancak oyundaki minimum değerden bahsediyorum. Ekranımın yenileme hızının altında olmamalı.

1.5 2 yıl valo oynadım sonra işlemcim yüzüdnen csgo geçtim 5 6 aydır cs oynuyorum. nedeb ben daha önce csgo başlamadım diye sorguluyorum gramda valo oynayasım gelmiyor girincede 1 maç dm atıp çıkıyom sarmıyor toxic kitlesi dolu
peak liginiz neydi hocam

Hadi gelin bunu tartışalım
(Saygı çerçevesi içinde)
Valorant iyi gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok ve az bile olsa küçük yaş çocuklar ile dolu diğer oyuna yani CS:GO'ya gelirsek daha olgun kişiler ile karşılaşman ve para kazanıp yeni oyunlar alman mümkün başka değinecek bir husus var mı diye düşündüm ama bulamadım.

Valorant kendini geliştirmeye açık bir oyun (immo3 2kya kadar çıkıp bırakmış biri olarak.) Geçişleri daha sade ve mekanikleri daha sağlam. Cs de gelişmek zor ve garip bir mekaniğe sahip. Dürbünlğ silah mekaniğinide hiç beğenmiyorum ancak cs nin tadını hiçbir oyun veremiyor. Hediye vermeside cabası. Ancak cs nin kitlesi+ oynanış akışı+ mekaniği bana göre valoranttan küçük kalıyor.

Skin. Skinler ile psikolojik olarak oyuncunun daha rahatlaması için Riot pskiyatrisler ile tasarlıyor.
Ne desem bilemedim :D. Ben silah olmasa da aramıyorum hocam bu size kalmış ancak bunu demek için aylık abonelik sistemi vs olması lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ayrıca şunu söylemek isterim CS 2 çıkınca valorant biraz oyuncu kaybedecek bu kalıcı bir kayıp mı olur veya geçici mi bilinmez ama kesin olarak kaybedecek CS 2 günlük 2.5m üstü oyuncuya ulaşacak diye düşünüyorum

Şu an için Cs go :D

1689531588260.jpeg

Abi kimin annesini meze ettim :D

Valorant iyi gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok ve az bile olsa küçük yaş çocuklar ile dolu diğer oyuna yani CS:GO'ya gelirsek daha olgun kişiler ile karşılaşman ve para kazanıp yeni oyunlar alman mümkün başka değinecek bir husus var mı diye düşündüm ama bulamadım.
4. sayfadaki mesajıma bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,519
Üyeler
192,391
Son üye
splintersensei
Geri