java
80+ Bronze
Skin. Skinler ile psikolojik olarak oyuncunun daha rahatlaması için Riot pskiyatrisler ile tasarlıyor.Abi iyide oyun F2P nasıl paranı sömürüyor
Skin. Skinler ile psikolojik olarak oyuncunun daha rahatlaması için Riot pskiyatrisler ile tasarlıyor.Abi iyide oyun F2P nasıl paranı sömürüyor
valo biraz kucuk yastakilere hitap ediyorHadi gelin bunu tartışalım
(Saygı çerçevesi içinde)
Bende 350 üstü görüyorum ancak oyundaki minimum değerden bahsediyorum. Ekranımın yenileme hızının altında olmamalı.nasıl 240 alıyon ben i5 11400f le 300 leri görüyorum.
peak liginiz neydi hocam1.5 2 yıl valo oynadım sonra işlemcim yüzüdnen csgo geçtim 5 6 aydır cs oynuyorum. nedeb ben daha önce csgo başlamadım diye sorguluyorum gramda valo oynayasım gelmiyor girincede 1 maç dm atıp çıkıyom sarmıyor toxic kitlesi dolu
Valorant iyi gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok ve az bile olsa küçük yaş çocuklar ile dolu diğer oyuna yani CS:GO'ya gelirsek daha olgun kişiler ile karşılaşman ve para kazanıp yeni oyunlar alman mümkün başka değinecek bir husus var mı diye düşündüm ama bulamadım.Hadi gelin bunu tartışalım
(Saygı çerçevesi içinde)
Ne desem bilemedim . Ben silah olmasa da aramıyorum hocam bu size kalmış ancak bunu demek için aylık abonelik sistemi vs olması lazım.Skin. Skinler ile psikolojik olarak oyuncunun daha rahatlaması için Riot pskiyatrisler ile tasarlıyor.
klasik toxic kitle gold 2Bende 350 üstü görüyorum ancak oyundaki minimum değerden bahsediyorum. Ekranımın yenileme hızının altında olmamalı.
peak liginiz neydi hocam
1 ayda 1200 tl misssValo toxic velet dolu boş bir oyundur.
Csde para kazanabilirsin.
plata kadar sesli sohbeti açmam ben olsamklasik toxic kitle gold 2
aslında 2 side güzel ama valo kitlesi çok toxic velet oluyor oyun zevkini alıyorHadi gelin bunu tartışalım
(Saygı çerçevesi içinde)
Abi kimin annesini meze ettim
4. sayfadaki mesajıma bakabilirsiniz.Valorant iyi gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok ve az bile olsa küçük yaş çocuklar ile dolu diğer oyuna yani CS:GO'ya gelirsek daha olgun kişiler ile karşılaşman ve para kazanıp yeni oyunlar alman mümkün başka değinecek bir husus var mı diye düşündüm ama bulamadım.