Neler Yeni

Valorant'mı Csgo'mu hangisi en iyisi

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
abi gercekten komiksiniz benim gozumde valorant daha iyi ve valorant diyorum adam guluyor bu fanboylar ne zaman biticek yav
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bıkmadınız şu iki farklı yapıda ortak noktası sadece 5v5 fps shooter oyunu olan oyunları birbiri ile kıyaslamaya.. biri dümdüz aim oyunu bileği güçlü olan kazanıyor diğeri skillere dayalı her an rakibinin skillerini sürekli takip etmek zorunda olduğun bir yapıya sahip. Birbiri ile kıyaslanabilecek bir tarafı yok. Witcher ile Mafia definitive kıyaslamaktan farkı yok bu soruyu sorsak herkes saçma bir karşılaştırma der ancak temelinde ikisi de 3th person story oyun. Temelleri aynı olsa da birbirinden çok bağımsızlar. Kafanı yormak sürekli odağını oyuna vermek istersen valorantı, ben kafa dağıtmak için giriyorum skilleri takip edemem adam göreyim ya o beni vursun ya ben onu vurayım diyorsan csyi tercih edersin.
valoda aim gerekmiyor yani

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Gerçekcilik ve bana göre daha kaliteli olarak gördüğüm için CSGO

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
valoda aim gerekmiyor yani
Daha 2. Planda diyebiliriz. Skill bazlı oynayarak da kill alınabilir. Cs de adam full flashlı olmadığı sürece bedavadan kill toplayamazsın. Veya side girecek rakip takımı engelleyemezsin kötü günündeysen. Ancak Valorantta bu mümkün. Kötü oynuyorsan dahi side girecek adamları skillerin ile yavaşlatıp takımının backup vermesi için zaman kazandırabilirsin.

Ayrıca koskoca yazının içinde valorant aim gerektirmiyor diye bir şey yazdığımı görmedim

En İyi Cevap
3
Bu bakış açısıyla gelişimin önünü tıkamış oluyorsun zaten. Daha iyi vuruş hissi, daha iyi server, movement, çeşitli silahlar ve dengeleme, daha çeşitli ve oyuna yenilikler getiren operasyonlar vs. yapılacak yenilik çok. Ama valve para sağmayı sevdiği için cs2 ile beraber artık ayakkabı skinleri seçeriz kendimize xd

Gerçekten taraflı bir yorum bence bu çünkü dediğin şeyleri valorant ilk çıktığından beri daha iyi yapıyor.​

1. Vuruş hissi: Bu tamamen kişisel bir şey. Ben COD BO2 oynayarak büyüdüğüm için bana Valorant daha iyi bir hissiyat veriyor.
  2. Server: Gerçekten server dediğinize inanmak istemiyorum ama cs bundan daha bir kaç ay önce düzgün server getirdi :D O da türkiyeye yakın değil valodakinin 3-4 katı ping değeri alıyorsunuz.
  3. Movement yine kişisel bir konu sen eğer cs'nin movementına alışırsan valo çok kötü gelir ama valonun movementına alışırsanda bu sefer cs çok kötü gelir
  4. Silah çeşitliliğinden kastın sayı ise orada bir üstünlük olduğunu düşünmüyorum. CS'de de valoda da silah seti yeterli bence. Skin olarak diyorsan cs de evet daha çok skin var ancak hiç biri bi animasyonlu skin etmez.
  5. Dengeleme: Bu konuyu bilmiyorum, cs ye ne sıklıkla dengeleme geliyor ancak valoya 2 haftada bir düzenli, bazen 1 günde hotfix attıkları bile oluyor.
  6. Oyun modu konusunda da yine size katılmıyorum. CS sizi tatmin edebilir ancak valorantta tatmin etmeyen şeyide söylemelisiniz. Unranked - RANKED - Spike RUSH - DM - Takımlı DM - Tırmanış - Premier. Bunların kaçı CS de var ve CS de olan hangi modlar valoda yok? + Valorant mod konusunda gerçekten taş atabileceğiniz bir konu değil öylesine getirip 2 hafta getirdiği modları saymadım bile.
  7. 7Oyuna her yıl 4 ajan ve 2 map geliyor. CS nin buna karşı daha çok yaptığı yenilik nedir? 10 yıl sonra gelen sis mi?

Valoyu eleştirmek isterseniz eksilerini ben size söyliyeyim:​

1. Dünyadaki en en en kötü mağaza sistemi. Paranız varsa bile istediğiniz skini alamazsınız.
  2. Solo oyuncular için ranked tam bir cehennem, oyun sizin kaybetmenizi istiyorsa kaybedersiniz. / Bu mental damage atıyor.
  3. Optimizasyon. Oyuna çok sık bir şeyler eklendiği için bunu anlayabiliyorum ancak ben RTX 4060 + i7 13650HX ile 240 zor alıyorsam burda bi sıkıntı var demektir.
  4. Düşük elolardaki maçlar hem toxic hem yeni başlayanlar için uygun değil.

Son düzenleme:
Gerçekten taraflı bir yorum bence bu çünkü dediğin şeyleri valorant ilk çıktığından beri daha iyi yapıyor.
1-Vuruş hissi: Bu tamamen kişisel bir şey. Ben COD BO2 oynayarak büyüdüğüm için bana Valorant daha iyi bir hissiyat veriyor.
2-Server: Gerçekten server dediğinize inanmak istemiyorum ama cs bundan daha bir kaç ay önce düzgün server getirdi :D O da türkiyeye yakın değil valodakinin 3-4 katı ping değeri alıyorsunuz.
3-Movement yine kişisel bir konu sen eğer cs'nin movementına alışırsan valo çok kötü gelir ama valonun movementına alışırsanda bu sefer cs çok kötü gelir
4-Silah çeşitliliğinden kastın sayı ise orada bir üstünlük olduğunu düşünmüyorum. CS'de de valoda da silah seti yeterli bence. Skin olarak diyorsan cs de evet daha çok skin var ancak hiç biri bi animasyonlu skin etmez.
5-Dengeleme: Bu konuyu bilmiyorum, cs ye ne sıklıkla dengeleme geliyor ancak valoya 2 haftada bir düzenli, bazen 1 günde hotfix attıkları bile oluyor.
6-Oyun modu konusunda da yine size katılmıyorum. CS sizi tatmin edebilir ancak valorantta tatmin etmeyen şeyide söylemelisiniz?
Unranked - RANKED - Spike RUSH - DM - Takımlı DM - Tırmanış - Premier. Bunların kaçı CS de var ve CS de olan hangi modlar valoda yok? + Valorant mod konusunda gerçekten taş atabileceğiniz bir konu değil öylesine getirip 2 hafta getirdiği modları saymadım bile.
7- Oyuna her yıl 4 ajan ve 2 map geliyor. CS nin buna karşı daha çok yaptığı yenilik nedir? 10 yıl sonra gelen sis mi?

Valoyu eleştirmek isterseniz eksilerini ben size söyliyeyim:
1- Dünyadaki en en en kötü mağaza sistemi.
2- Solo oyuncular için ranked tam bir cehennem, oyun sizin kaybetmenizi istiyorsa kaybedersiniz.
3- Şuanlık optimizasyon. Oyuna çok sık bir şeyler eklendiği için bunu anlayabiliyorum ancak ben RTX 4060 + i7 13650HX ile 240 zor alıyorsam burda bi sıkıntı var demektir.
Cs zaten öncü bir oyun. O çıkarmadan sen o vuruş hissini zaten daha önce tatmamış olacaksın. Server konusunda da TR serverından bahsetmiyorum. Tickrate mevzusu ve mermilerin doğru yerlere gitmesinden bahsediyorum. Bu konuda valorantı takdir ediyorum. Adamlar hem TR sunucusu açıp hem 128 tickrate sunucu veriyorlar. CS2'nin sub-tick sistemi neyi değiştirecek görücez. Neyse işte böyle gidiyor yazmaya üşendim xd

Şu anda iki oyunu da oynamıyorum ve çok huzurluyum. Arada csgo dm girip stres atıyorum o kadar.

En İyi Cevap
3
Cs zaten öncü bir oyun. O çıkarmadan sen o vuruş hissini zaten daha önce tatmamış olacaksın. Server konusunda da TR serverından bahsetmiyorum. Tickrate mevzusu ve mermilerin doğru yerlere gitmesinden bahsediyorum. Bu konuda valorantı takdir ediyorum. Adamlar hem TR sunucusu açıp hem 128 tickrate sunucu veriyorlar. CS2'nin sub-tick sistemi neyi değiştirecek görücez. Neyse işte böyle gidiyor yazmaya üşendim xd

Şu anda iki oyunu da oynamıyorum ve çok huzurluyum. Arada csgo dm girip stres atıyorum o kadar.
CS evet öncü oyun ancak dünyadaki tek fps oyunu da değildi, server konusunda bariz bi şekilde valorant daha iyi olmasına rağmen bunu yazmanız taraflı olduğunuzu düşündürdü. İkisinide oynamamak bence de en iyisi ama diğer yazdığım şeylerede dönmenizi isterim merak ediyorum. Saygılar.

java

80+ Bronze
CS-GO tabii ki. Valorant paranı sömüren boş beleş bir oyun. Hem hayatında görebileceğin en özgün olmayan oyun.
Karakterler Overwatch'den çalınma. Mekanikler CS-GO'dan çalıntı hatta mermilerin gidiş yönü bile.

En İyi Cevap
3
CS-GO tabii ki. Valorant paranı sömüren boş beleş bir oyun. Hem hayatında görebileceğin en özgün olmayan oyun.
Karakterler Overwatch'den çalınma. Mekanikler CS-GO'dan çalıntı hatta mermilerin gidiş yönü bile.
Abi iyide oyun F2P nasıl paranı sömürüyor :D

Veterance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emre Özdemir
Csgo tercihimdir ordaki ortam hiçbir oyunda yok bir oyun yıllardır oynanıyorsa orda iyi bir işçilik ve kalite vardır.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  1. Optimizasyon. Oyuna çok sık bir şeyler eklendiği için bunu anlayabiliyorum ancak ben RTX 4060 + i7 13650HX ile 240 zor alıyorsam burda bi sıkıntı var demektir.
nasıl 240 alıyon ben i5 11400f le 300 leri görüyorum.

En İyi Cevap
3
riot aga işte bana dediler ki maçta çok kullandın diye ban yedin açıldığın da ez kudur yazma diye uyardılar :D
Aga o valla şanssızlık yani :D. Biz mesela oyunda tartıştık mı odaya çağırıp sövdürtüp kayıt alıyoruz sonra banlatıyoruz :D

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yunus
Hadi gelin bunu tartışalım
(Saygı çerçevesi içinde)
1.5 2 yıl valo oynadım sonra işlemcim yüzüdnen csgo geçtim 5 6 aydır cs oynuyorum. nedeb ben daha önce csgo başlamadım diye sorguluyorum gramda valo oynayasım gelmiyor girincede 1 maç dm atıp çıkıyom sarmıyor toxic kitlesi dolu

Top Bottom