Neler Yeni

Valorant'mı Csgo'mu hangisi en iyisi

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yunus

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,649
İsim
Emre
Discord
necromancerr
CS evet öncü oyun ancak dünyadaki tek fps oyunu da değildi, server konusunda bariz bi şekilde valorant daha iyi olmasına rağmen bunu yazmanız taraflı olduğunuzu düşündürdü. İkisinide oynamamak bence de en iyisi ama diğer yazdığım şeylerede dönmenizi isterim merak ediyorum. Saygılar.
Hocam movement olarak csgoda bunnyhop, strafe çok daha iyi çalışıyor. Ayrıca modeller daha hızlı. Valorantta da strafe var ama koşarak da mermileri isabet ettirebiliyorsunuz. Ayrıca peeklerken doğal hissettirmiyor valorant. Formula peek, xantares peek gibi çeşitli peekler geliştiremiyorsun. Sadece csde olmayan op ile zıplayarak peek var. O da zaten op scope açınca odak kaybetmediği için ve csye göre daha hızlı scope açıldığı için oluyor. Dengeleme ve silah çeşitliliği de aynı kapıya çıkıyor. Bu konuda cs'yi zaten eleştiriyorum. Valorant bu konuda community'yi dinliyor. Oyun modu olarak da csgo operasyonları ile birçok yenilik getirilebiliyor. Ama şu anlık ikisi de yeterli. Zaten diğer modlarda oyuncu bulmak zor operasyon olmadığı sürece. Yani aslında benim yazdığım o yazı cs'nin üstün yanları değil, cs'nin potansiyelini kullanabileceği alanlardı. Biraz yanlış anlaşılmış olabilirim.

En İyi Cevap
3
dediğim gibi işlemci yüzünden oynayamıyorum zaten fakat dahada valo geçeceğimi sanmam :D
Yapabiliyorsan ikisinide oynama, şakasız bu oyunları bi yerden sonra zevk için değil bağımlı olduğu için oynuyorsun.

En İyi Cevap
3
Hocam movement olarak csgoda bunnyhop, strafe çok daha iyi çalışıyor. Ayrıca modeller daha hızlı. Valorantta da strafe var ama koşarak da mermileri isabet ettirebiliyorsunuz. Ayrıca peeklerken doğal hissettirmiyor valorant. Formula peek, xantares peek gibi çeşitli peekler geliştiremiyorsun. Sadece csde olmayan op ile zıplayarak peek var. O da zaten op scope açınca odak kaybetmediği için ve csye göre daha hızlı scope açıldığı için oluyor. Dengeleme ve silah çeşitliliği de aynı kapıya çıkıyor. Bu konuda cs'yi zaten eleştiriyorum. Valorant bu konuda community'yi dinliyor. Oyun modu olarak da csgo operasyonları ile birçok yenilik getirilebiliyor. Ama şu anlık ikisi de yeterli. Zaten diğer modlarda oyuncu bulmak zor operasyon olmadığı sürece. Yani aslında benim yazdığım o yazı cs'nin üstün yanları değil, cs'nin potansiyelini kullanabileceği alanlardı. Biraz yanlış anlaşılmış olabilirim.
CS ye dediğiniz kadar hakim değilim ancak tek olarak koşarak vurma konusu valoda baya nerflendi. Hem isabetlilik düşürüldü, hem bütün silahların mermi sayısı %25 azaltıldı.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
4. sayfadaki mesajıma bakabilirsiniz.
O kadar detaya girersek ki girmek gerekiyordu. Mesajınızı okudum ve detaylı olarak bakıldığında Valorant CS:GO'yu ezer geçer ama CS 2 çıktıktan sonra durumlar hangi yönde gelişir bilemiyorum görüp test etmek ve karşılaştırmak gerek

En İyi Cevap
3
Ruslar hariç cs mükemmel troll yapanlar çok oluyo ama
Geçen arkadaşımın takıma 2 rus gelmiş, size çaktırmadan molotof atıyorlar elden. Sizde onu kullanırsanız içine girip dans edip ölüyorlar sonra sizi attırıyorlar :D

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Yunus
Yapabiliyorsan ikisinide oynama, şakasız bu oyunları bi yerden sonra zevk için değil bağımlı olduğu için oynuyorsun.
ne biliyim ya normalde detroit tarzı hikayeli oyunları severim fakat bi yerden sonra hikayeli oyunları yarıda bırakıp duruyorum zevk alamıyorum ama csgo gibi fps oyunları daha stratejik daha eğlenceli geliyor bilmiyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,649
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ayrıca şunu söylemek isterim CS 2 çıkınca valorant biraz oyuncu kaybedecek bu kalıcı bir kayıp mı olur veya geçici mi bilinmez ama kesin olarak kaybedecek CS 2 günlük 2.5m üstü oyuncuya ulaşacak diye düşünüyorum
ben tam olarak geri döneceğim csye oyun bende şuan akıcı bi halde değil anlık droplar çok fazla şu ara imzadaki sistemle şuanlık valo takılıyom arada

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
CS GO da en sevdiğim olay Aldığın Skin i %10 20 altına tekrar satabiliyorsun. CS de Ruslar Valoda çocuklar toxic

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,915
Üyeler
165,902
Son üye
Druk
Top Bottom