Yardım Valorant'ta 200 FPS üstüne çıkmama sorunu

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. Mux Switch özelliği var ve FPS hep 200 bandında.Arkadaşımda aynı işlemci 4060'lı laptop var ve o 500-600 fpslerde dolaşıyor.Bu nasıl oluyor?

laptop kaç watt çekiyor

v sync açık mı ?

laptop kaç watt çekiyor
Nasıl bakıcam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v sync açık mı ?
G sync açık olması gerek hocam

1736188555681.png

35w çekiyor olması lazım grafikler düşükmü?

Dikey senkronizasyon 3D uygulama ayarlarını kullandaydı.

Grafikleri düşüğe çekince fps düşüyor

İşlemci aynı değilmiş hocam arkadaş kendisi aynı demişti ben de şaşırmıştım ne alaka olduğuna.

Biraz araştırma yaptım hs işlemcilerde fps oyunlarında öyle yüksek fps vermezmiş.Ben de 7840hs var ve illa ki zamanla oyunlara güncelleme gelicek ve performans kaybı olucak.Bu performans kaybı ciddi sorun olur mu?

Son düzenleme:
Biraz araştırma yaptım hs işlemcilerde fps oyunlarında öyle yüksek fps vermezmiş.Ben de 7840hs var ve illa ki zamanla oyunlara güncelleme gelicek ve performans kaybı olucak.Bu performans kaybı ciddi sorun olur mu?
16mb L3 önbellek var ondan dolayı 200 civarında limitleniyor. 4070 ile hikaye bazlı oyunları çiçek gibi oynarsınız. 7840hs de onu gayet güzel besler, bir sıkıntı yaşamazsınız, gönlünüz rahat olsun. Yeter ki bakımları düzgün yaptırın. CPU termal limite düşerse performans kaybı yaşayabilirsiniz.

Hangi 4060 laptop veriyor merak ettim (bilmediğimden) .nitro16 4060 var 270 üstünde alıyordum 1 ay önce . (Dengeli mod)(nvidia denetim masası varsayılan ayar.)(amd varsayılan ayar)

Acer laptoplar işlemci bakımından yeteri kadar veriyor fazlasını değil

Hangi 4060 laptop veriyor merak ettim (bilmediğimden) .nitro16 4060 var 270 üstünde alıyordum 1 ay önce . (Dengeli mod)(nvidia denetim masası varsayılan ayar.)(amd varsayılan ayar)

Acer laptoplar işlemci bakımından yeteri kadar veriyor fazlasını değil
Asus olması gerek

16mb L3 önbellek var ondan dolayı 200 civarında limitleniyor. 4070 ile hikaye bazlı oyunları çiçek gibi oynarsınız. 7840hs de onu gayet güzel besler, bir sıkıntı yaşamazsınız, gönlünüz rahat olsun. Yeter ki bakımları düzgün yaptırın. CPU termal limite düşerse performans kaybı yaşayabilirsiniz.
Yani performanslar(fps bazlı) eşitlenene kadar bir kayıp olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri