Grafikleri düşüğe çekince fps düşüyor35w çekiyor olması lazım grafikler düşükmü?
35w çekiyor olması lazım grafikler düşükmü?
16mb L3 önbellek var ondan dolayı 200 civarında limitleniyor. 4070 ile hikaye bazlı oyunları çiçek gibi oynarsınız. 7840hs de onu gayet güzel besler, bir sıkıntı yaşamazsınız, gönlünüz rahat olsun. Yeter ki bakımları düzgün yaptırın. CPU termal limite düşerse performans kaybı yaşayabilirsiniz.Biraz araştırma yaptım hs işlemcilerde fps oyunlarında öyle yüksek fps vermezmiş.Ben de 7840hs var ve illa ki zamanla oyunlara güncelleme gelicek ve performans kaybı olucak.Bu performans kaybı ciddi sorun olur mu?
Asus olması gerekHangi 4060 laptop veriyor merak ettim (bilmediğimden) .nitro16 4060 var 270 üstünde alıyordum 1 ay önce . (Dengeli mod)(nvidia denetim masası varsayılan ayar.)(amd varsayılan ayar)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer laptoplar işlemci bakımından yeteri kadar veriyor fazlasını değil
Yani performanslar(fps bazlı) eşitlenene kadar bir kayıp olmaz16mb L3 önbellek var ondan dolayı 200 civarında limitleniyor. 4070 ile hikaye bazlı oyunları çiçek gibi oynarsınız. 7840hs de onu gayet güzel besler, bir sıkıntı yaşamazsınız, gönlünüz rahat olsun. Yeter ki bakımları düzgün yaptırın. CPU termal limite düşerse performans kaybı yaşayabilirsiniz.